Peloro.ro, genti piele originale, in stil renascentist

duminică, octombrie 9, 2016 10:30
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDacă nu ați auzit încă de Peloro, aflați că este un brand ce trebuie reținut, dacă sunteți interesați de genti piele ce au calitatea italiană a marochinăriei, verificată în secole de meșteșugit și având o tradiție de câteva sute de ani. Atunci când veți comanda Geanta Karma, de exemplu, veți avea în mână, pe braț sau pe umăr un produs deosebit ce va atrage privirile, realizat cu multă migală, cu multă atenție la detalii, un produs care va completa în mod fericit o ținută impecabilă. Nu este o geantă oarecare, ci suma unor calități ce ies în evidență și care te vor scoate din anonimat.

Peloro înseamnă produse de calitate din vechiul teritoriu al Toscanei, în care tehnica inegalabilă a meșteșugarilor este un punct de reper pentru activitățile de prelucrare a pielii. Iar această prelucrare implică o tăbăcire vegetală, folosind taniul, o substanță naturală provenită din diverse specii de arbori. În acest fel este realizată o tăbăcire unică a pielii, fiecare piele prelucrată devenind de neimitat. Această metodă clasică, anevoioasă, dar cu ajutorul căreia se obțin produse unice prin frumusețe și distincție, a fost transmisă din tată în fiu, în regiunea Toscana, pe parcursul a câtorva secole. De aceea, gențile acestui brand sunt unicate, au o personalitate și o istorie individuală, sunt o modalitate de a vă diferenția de ceilalți, printr-un stil vestimentar propriu, inconfundabil. Gențile sunt realizate în culori naturale, cu ingrediente naturale și reprezintă o investiție de durată într-un accesoriu cu totul deosebit.

Geanta piele
Genti Piele – peloro.ro

Cum trebuie întreținute gențile din piele

Iată mai jos câteva trucuri ce vă pot ajuta la menținerea intactă a calității genților din piele.

 • Periodic, folosiți crème de culoare neutră, special realizate, care vor menține uleiurile naturale din compoziția genților din piele.
 • Pe cât posibil, produsele din piele se țin departe de lumina soarelui, pentru a preveni decolorarea.
 • Protejați produsele din piele de zgârieturi.
 • Evitați apropierea genților din piele de surse de căldură, deoarece acestea vor usca uleiurile naturale din compoziție.
 • Nu umpleți foarte tare gențile, deoarece își vor pierde forma inițială.
 • Nu folosiți parfum pe produsele din piele, culoarea putând fi afectată.
 • Nu păstrați produse din piele deschisă la culoare lângă produse din piele închise la culoare, deoarece poate avea loc un transfer de culoare ireversibil.
 • Curățați suprafețele murdare cu un material foarte puțin umed, după ce, în prealabil, l-ați testat pe om porțiune mai puțin vizibilă.
 • Nu folosiți substanțe abrazive sau solvenți care vor deteriora materialul.

Pentru alte metode despre întreținerea genților din piele, aruncați o privire pe materialul Cum curățăm gențile din piele?.

Pe lângă genți din piele, atât pentru femei cât și pentru bărbați, Peloro mai oferă și accesorii precum :portofele, curele etc., evident tot din piele. Așadar, avem oportunitatea de a comanda produse din piele naturală, în special genți, pe care să le folosim în anii ce vor urma. Este o investiție ce merită făcută, mai ales dacă vrem să avem propriul nostru mod de a fi, propria noastră imagine, dacă vrem să salvam ideea de unicitate și irepetabil. Putem fi mai mult decât un număr dintr-un grup și printr-un accesoriu vestimentar bine ales.

Peloro.ro, genti piele pentru tine

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Peloro.ro, genti piele originale, in stil renascentist”

 1. Cristina Minea says:

  octombrie 17th, 2016 at 9:50

  Am vizitat site-ul. Modele deosebite.

 2. Genti din piele cu stil de la Peloro – Lucruriprivitedejosinsus.ro says:

  noiembrie 27th, 2016 at 14:17

  […] geanta are o poveste si cu siguranta cea pe care o alegeti o sa va reprezinte personalitatea. Gentile din piele nu sunt nici foarte greu de intretinut daca tinem cont de cateva ponturi importante: – […]

 3. Cel mai bun site pentru genti piele dama - Statusuri | Avatare says:

  noiembrie 12th, 2018 at 23:16

  […] mai mult despre produsele Peloro va las atasat aici un articol publicat despre produsele noastre: https://asapteadimensiune.ro/peloro-ro-genti-piele-originale-in-stil-renascentist.html « Liposucția – cui se recomandă, de fapt, aceasta și care sunt […]

 4. Unde găsești cele mai atractive și de calitate genți din piele pentru doamne cochete! - eClujeanul.ro says:

  aprilie 11th, 2019 at 23:08

  […] o geantă nouă pentru ei vor beneficia și de consultanță specializată din partea echipei Peloro, oamenii din spatele platformei au o vastă expertiză în domeniu și vă pot oferi răspunsurile […]

Adauga un comentariu