Personalizeaza-ti gadgetul

sâmbătă, martie 12, 2016 18:10
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniTrăim într-o lume tot mai personalizată. Avem peste tot imagini și texte ce sunt legate de persoana noastră. Sau de cei dragi nouă. Iar dacă nu ai făcut-o deja, poate a venit vremea să mai faci ceva: personalizeaza-ti gadgetul.

De exemplu, poți alege huse iphone 6 / carcase iphone 6, cum ar fi carcasa transparentă cu silicon Double Vision pentru iPhone 6. De ce merită aleasă aceasta carcasă? Deoarece carcasele transparente din silicon sunt carcase de înalta calitate. Ele prezinta culori ultra-vibrante, printr-o calitate superioara a printului, ceea ce creeaza un contrast puternic, cu o cromatica bogata. Ca un ultim strat de protectie, aceasta carcasa prezinta un invelis cu aspect mat, din silicon transparent, rezistent la zgarieturi si durabil. De asemenea, carcasele din silicon ofera protectie sporita pentru dispozitiv, de lunga durata.

Sau puteți opta pentru huse samsung s6 / carcase samsung s6, cum ar fi, de exemplu, Folie Procell Clear (o față) pentru Samsung Galaxy S6. De ce ar merita alese aceste folii de protecție? Pentru că noile folii de protectie Procell pentru telefonul mobil ofera o protectie de lunga durata la zgarieturi usoare. Aplicarea se realizeaza foarte usor. Dupa indepartarea foliei nu raman urme. Pachetul contine 1 folie si 1 servetel din microfibre pentru curatarea display-ului inainte de aplicare.

O altă posibilă alegere este Husa Book Lemontti Jelly, neagră. Tot pentru Samsung Galaxy S6. Aceasta este o husă din Piele Eco Premium cu suport din Silicon pentru prinderea telefonului. Husa protejeaza atat fata cat si spatele telefonului si se pliaza pentru a fi folosita ca stand orizontal pentru vizionarea comonda de continut video/foto. Design-ul prezinta decupaje pentru acces deplin la toate comenzile si porturile. Inchiderea magnetica mentine telefonul in siguranta si il face usor de accesat atunci când este necesar. Husa Book Lemontti Jelly pentru Samsung Galaxy S6 este ideala pentru protectie totala si un look elegant.

Dacă doriți, puteți alege huse personalizate / carcase personalizate. Personalizarea costă în adăugarea unui text al nostru, care să ne reprezinte. Sau al unui desen pe care-l putem încărca de pe propriul dispozitiv mobil sau mai puțin mobil. Este bine să ne protejăm dispozitivul mobil de accidentele care pot apărea oricând, mai ales că o putem face în stilul nostru personal. Mai sus, s-au prezentat doar câteva exemple, dar pe tattooit.ro găsiți o diversitate de produse pentru protecția optimă și de durată a dispozitivelor mobile. Iar aceste produse le gasim si la preturi accesibile, practic cele mai mici de pe piata romaneasca.

Intră pe site-ul tattooit.ro și Personalizeaza-ti gadgetul.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu