petpal.ro, dacă vrei să comanzi online hrană pentru câini, pisici şi nu numai

miercuri, februarie 4, 2015 19:25
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniSper că sunteți iubitori de animale, ca și mine, iar pe lângă voi se află un prieten patruped care vă face viața mai frumoasă. Am citit recent concluzia unor specialiști privitoare la câini. Astfel, dacă nu știați, câinii își iubesc mai mult stăpânii decât pe ei înșiși. Dar să revenim la magazinul online unde putem comanda hrană pentru câini, pisici, păsări, pești, rozătoare, reptile.

De exemplu, dacă vreți un produs ce cuprinde hrană uscată, extrem de hrănitoare, pentru pisica voastră, puteți alege Sanabelle Urinary 10 kg, produs pe care-l puteți vedea, inclusiv prețul, la link-ul sanabelle urinary pret. Este o hrana uscata super premium pentru pisici adulte cu sensibilitate crescuta a tractului urinar. Iată câteva caracteristici ale produsului, pentru care merită să-l alegem și să-l comandăm: datorita efectelor benefice ale merisorului asupra tractului urinar: efecte diuretice si antiseptice; continutul crescut de apa-Agentul Special de tranzit al apei (stimuleaza absorbtia si eliminarea pe cale naturala a apei); contine flori de galbenele care au un continut crescut de luteina, cu un efect pozitiv asupra acuitatii vizuale; continut crescut de vitamine (efect benefic al ochilor, previne degenerarea precoce a retinei); continut crescut de acizi grasi esentiali Omega-3 (carne de peste, ulei de peste, seminte de in); efect Hairball imbunatatit datorita continutului crescut de fibre; extract de midii (ajuta la dezvoltarea si functionarea buna a cartilajelor); contine extract de Yucca (reduce mirosul neplacut al fecalelor).

Comanda prduselor disponibile pe site se poate face telefonic, online pe site, printr-un mesaj trimis pe e-mail sau prin Messenger. Plata produselor comandate se poate face: în numerar, la primirea produselor; cu cardul bancar, prin POS mobil (doar in Bucuresti si judetul Ilfov), la primirea produselor sau online, cu cardul bancar. Mai multe detalii găsiți pe site (click pe legătura anterioară).

Iar dacă aveți un câine adult de talie medie, puteți alege Royal Canin Bulldog 3 kg. Este o hrana uscata super premium completa creata special pentru rasa de caini bulldog, care are grija de nevoile speciale ale acestora. Iată și câteva caracteristici ale produsului: reduce mirosul materiilor fecale si flatulenta, printr-o digestie corecta. Aceasta este asigurata de continutul de proteine cu nivel ridicat de digestibilitate (L.I.P.) si aportul optim de fibre fermentabile si non-fermentabile, si orez, ca sursa unica de amidon; sustine rolul de „bariera protectoare” al pielii si ajuta la mentinerea frumusetii naturale a blanii; intretine sanatatea articulatiilor si previne luarea necontrolata In greutate.

Dacă doriți să aveti un animăluț frumos și sănătos, retineți link-ul acestui magazin online, unde găsiți cele mai potrivite calitativ produse pentru câinii, pisicile, păsările, peștii, rozătoarele și reptilele noastre.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu