philips.ro, becuri economice pentru locuinţa sau firma ta

duminică, februarie 15, 2015 13:59
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniSper că sunteți de acord cu mine atunci când vine vorba despre becuri. Mai precis despre importanța lor pentru ochii și bugetul fiecăruia dintre noi. Tocmai de aceea, m-am gândit să vă recomand un loc online unde puteți să alegeti un bec. Haideți să si vedem ce categorii de becuri găsim.

Becurile cu LED ar fi o primă categorie. Aici trebuie să știm că becurile cu LED de la Philips combină lumina albă, caldă, minunată cu o durată de viață excepțională. Cumpărându-le și folosindu-le, veți îmbunătăți atmosfera din casa dumneavoastră și veți face economii semnificative la bugetul familiei.

Becurile economice ar fi o altă categorie. De aici, puteti alege, de exemplu, becurile economice tip spot sau spot cu halogen. Becul economic tip spot folosește tehnologie de ultimă oră și oferă soluția potrivită pentru reducerea facturii la energie electrică. Datorită duratei de viață extinse, becul economic este soluția de lungă durată perfectă pentru înlocuirea becurilor cu halogen sau a celor incandescente.

Becurile cu halogen este a treia și ultima categorie. Acestea oferă lumină naturală strălucitoare, reglabilă în intensitate. Cu o durată de viață de două ori mai mare decât a becurilor incandescente, becurile cu halogen îndeplinesc orice necesități de iluminare din casă.

La toate cele trei categorii de becuri, găsiți toate informațiile despre ele pe site. Inclusiv durata de viață, puterea electrică și prețul. Becurile Philips, folosite în locuința sau firma dumneavoastră, vor aduce importante reduceri la consumul de energie electrică și, prin aceasta, la bugetul de cheltuieli. De ce să plătiți foarte mulți bani pe consumul de energia electrică în fiecare lună, din moment ce puteți opta pentru becurile Philips.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu