Picturi celebre care iti vor decora locuinta

duminică, septembrie 16, 2018 17:46
Posted in category Diverse

Reproduceri tablouri celebreDa, chiar ai citit bine! Acum iti poti decora locuinta cu picturi celebre, ale celor mai cunoscuti pictori din istorie. Sper ca nu va ganditi la lucruri necurate, deoarece eu vorbesc despre reproduceri tablouri celebre, pe care poti sa le achizitionezi, simplu si rapid, de pe Printly.ro! Cei de la Printly.ro produc si comercializeaza tablouri canvas decorative prin tehnica imprimarii imaginilor pe panza si se diferentiaza prin selectia de imagini pe care vi le propune. In plus, calitatea printurilor este garantata de panza de calitate si culorile originale pe care le utilizeaza, pe care vi le ofera la super preturi.

Pe site-ul lor poti explora colectia lor de tablouri celebre, realizate prin tipar digital pe panza de canvas de cea mai buna calitate. Tot aici vei descoperi si restul tablourilor, din categoriile existente pe site: tablouri abstracte, tablouri pentru living, pentru bucatarie, tablouri pentru copii, peisaje si nu numai. In plus, la cerere, poti sa personalizezi tablouri cu o imagini alese de tine.

De ce sa alegi tablouri cu reproduceri ale unor pictori celebrii? Pentru ca sunt o alegere rafinata, care ii vor da locuintei tale un aer sofisticat. Sunt tablouri care nu au cum sa treaca neobservate, mai ales daca tabloul reprezinta o pictura extrem de cunoscuta. Nu te gandi ca vei cheltui o avere pe aceste tabouri – tehnica imprimarii imaginilor pe panza iti asigura tablouri de calitate, cu imagini clare la super preturi, carora nu ai cum sa le rezisti.

Poate cunosti un prieten sau o prietena care apreciaza arta si s-ar bucura sa detina o replica a unui tablou celebru – iar un tablou pe canvas, realizat de Printly.ro poate sa constituie cadoul ideal. Sau poate vrei sa faci un tablou personalizat, cu care sa ii surprinzi pe cei dragi. Tot Printly.ro te poate ajuta si in acest caz. Ideea este urmatoarea: totul tine doar de imaginatia si de creativitatea ta – tu esti cu ideea, Printly.ro vine cu tehnica de realizare.

Tehnic vorbind, nu este nicio imagine pe care sa nu o poata imprima, ceea nu poate sa insemne decat lucruri bune. Poti sa personalizezi un tablou pentru fiecare camera in parte, inclusiv pentru bucatarie. Poti sa jonglezi cu imagini si culori, le poti schimba cand iti doresti, astfel incat sa nu te plictisesti niciodata de o imagine (cum altfel sa-ti faci casa remarcata, daca nu schimband mici detalii, pe ici, pe colo).

Bonus: Tablourile pe canvas sunt mult mai usoare, fiind astfel usor de transportat si de depozitat, nu poti sa spui despre ele ca ocupa spatiu mult pe perete, deoarece suprafata lor este plata si nu exista riscul sa te ‘’lovesti’’ de acestea (ceea ce nu se poate spune despre tablourile cu rama). Personal, eu am gasit doar parti bune ale tablourilor pe canvas. Doar cei care apreciaza arta, in toate formele sale, pot sa inteleaga aceste lucruri mai bine. Dar nu trebuie sa fii mare cunoscator, ca sa recunosti faptul ca un tablou viu colorat pe perete, poate sa iti schimbe total starea de spirit.

Mai multe tablouri pe Printly.ro!

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu