Piese auto originale provenite din dezmembrări auto – o metodă sigură de a economisi bani

luni, aprilie 19, 2021 17:35
Posted in category Diverse

Dezmembraru.roToate bune şi frumoase la o maşină până în momentul în care ceva nu funcţionează sau, mai grav, eşti implicat într-un accident auto şi trebuie înlocuite nişte piese auto la maşina ta. Deşi până atunci s-ar putea să nu-ţi fi pus vreodată problema cât costă o piesă auto originală, ai să constaţi foarte repede că piesele auto originale noi sunt scumpe, aşa încât contul tău bancar s-ar putea să plângă după ce ai achitat toată reparaţia.

Bun, aşa o fi, s-ar putea să spună cineva, dar ce altă variantă există? Ei bine, dragii moşului, dacă tot aţi ajuns pe acest site, mulţumesc şi mai poftim, avem şi variante mai bune atunci când vine vorba despre piese auto originale. Cei care au trecut prin aşa ceva ştiu despre ce-i vorba, dar nu strică să repetăm, mai ales pentru cei care nu ştiu sau caută alternative la ceea ce ştiu ei.

Aşa cum aţi aflat din titlu, este vorba de piese auto provenite din dezmembrări auto. Până la urmă sunt piese auto originale, mult, mult mai ieftine decât cele noi, sunt verificate şi testate, plus că pot proveni de la maşini care nu sunt uzate, cunoscut fiind faptul că în România accidentele rutiere şi, de aici, dezmembrările auto ale maşinilor implicate în aceste accidente sunt frecvente.

Oricum, ca unul trecut prin aşa ceva, vă pot garanta că merită să comandaţi piese auto, de exemplu provenite de la dezmembrări auto Dezmembraru, fiindcă economia de bani este considerabilă, piesele auto originale fiind teribil de scumpe. De altfel, foarte multe service-uri auto realizează diferenţa mare de preţ între piesele auto originale noi şi piesele auto originale provenite din dezmembrări auto şi recomandă clienţilor piese auto originale provenite din dezmembrări auto.

La prima mea problemă cu maşina, atunci când am ajuns în service, managerul locaţiei mi-a spus tranşant că cea mai bună opţiune pentru mine, financiar vorbind, este să aleg piese auto provenite din dezmembrări, fiind ieftine şi de calitate, ceea ce am şi făcut. Respectivul a comandat unei firme de dezmembrări piesele auto ce trebuiau înlocuite şi maşina a fost reparată.

Evident, este de preferat ca maşina să nu aibă nevoie de reparaţii. Dar, mai devreme sau mai târziu, vine şi acest moment. Aşa încât poţi solicita celor de la service-ul unde-ţi repari maşina să-ţi monteze pe maşină piese auto provenite de la dezmembrări auto, poate chiar de la firma cu link-ul ceva mai la deal. Sau, de ce nu, dacă te pricepi la reparaţii auto, poţi comanda chiar tu respectivele piese auto. Este o alegere bună, pe care o poţi folosi ori de câte ori ai probleme la maşină şi pe care o poţi recomanda şi celor apropiaţi.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu