Pompe de san electrice

miercuri, decembrie 5, 2018 19:36
Posted in category Diverse

Pompa san electricaAtunci când vorbim despre bebeluşi, mai exact despre hrănirea acestora, ştim cu toţii – de fapt, ştim toţi cei care avem în grijă, sau am avut, bebeluşi – ce important este laptele mamei. Inclusiv reclamele de la televizor atrag atenţia asupra faptului că laptele matern este cel mai indicat aliment în primele luni de viaţă.

Tocmai de aceea alegerea unei pompe de san electrice este esenţială pentru sănătatea bebeluşului. Laptele din comerţ pentru bebeluşi nu va egala niciodată laptele mamei în ce priveşte compoziţia în substanţe hrănitoare pentru bebeluşi.

Esţi mămică şi vrei să-ţi hrăneşti bebeluşul la sân, dar eşti plecată şi bebeluşul este încredinţat altcuiva? Respectiva pompă rezolvă problema, în sensul că poţi extrage laptele de la sân, folosind acea pompă, lapte care, ulterior, poate fi folosit în hrănirea bebeluşului. Plus că sunt evitate şi alte neplăceri, precum absenţa aşezatului comod şi relaxat în momentul alăptării bebeluşului, aceasta făcându-se, cu ajutorul pompei, în cel mai firesc mod cu putinţă.

Iar dacă ar fi să alegem un anumit model de pompă, putem opta pentru pompa de san KC103 Kidscare, ce are numai puţin de 15 nivele de aspiraţie, plus trei frecvenţe, şi 10 nivele de stimulare, plus motor licenţios, afişaj LCD, putând fi setată pentru a imita suptul normal al bebeluşului.

Nu putem încheia fără a vorbi şi despre sterilizatoare biberoane. Ştim de multă vreme că în mediul nostru de viaţă există tot felul de bacterii, unele dintre ele extrem de dăunătoare. Organismul unui bebeluş este foarte sensibil la posibilii microbi din aer, de aceea biberoanele trebuie sterilizate pentru a elimina posibilitatea apariţiei unor probleme de sănătate la bebeluşi. Iar cel mai eficient mod de a realiza o astfel de protecţie este punerea biberoanelor în interiorul unui sterilizator, pentru o perioadă de 24 ore. În acest fel, suntem siguri că bebeluşul este protejat, indiferent de calitatea mediului ambiant.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu