Ponturi pentru a investi in bitcoin. De unde pot cumpara Bitcoin?

sâmbătă, iulie 20, 2019 11:00
Posted in category Diverse

BitcoinVazand cat de mult a crescut pretul unui bitcoin, cu siguranta ca iti pare rau ca nu ai investit in aceasta moneda virtuala, in momentul in care ai auzit pentru prima data despre aceasta. Cu toate ca, in momentul de fata, bitcoin-ul este cotat la o valoare foarte mare, nu este tarziu sa investesti in aceasta moneda digitala sau in oricare alta criptomoneda. Pentru ca banii investiti in achizitionarea de bitcoin sa fie bani investiti corect, in continuarea acestui articol voi prezenta cateva ponturi de care trebuie sa tii cont in cazul in care doresti sa investesti in bitcoin.

Ponturi pentru a investi cat mai eficient in bitcoin

Investirea in bitcoin se aseamana foarte mult cu o investitie facuta la bursa motiv pentru care trebuie acordata o atentie deosebita modului in care se realizeaza aceasta investitie. Pentru ca investitia sa aiba cat mai multe sanse de reusita, iata care sunt principalele ponturi de care trebuie sa tii cont inainte de a achizitiona bitcoin:

  • Inainte de a achizitiona bitcoin observa foarte atent modul in care aceasta moneda digitala a evoluat din momentul in care a fost lansata pe piata online. De asemenea, trebuie sa intelegi cat mai bine principiul de functionare al bitcoin-ului pentru a putea face previziuni legate de modul in care aceasta moneda va evolua in viitor.
  • Priveste investitia in bitcoin ca o investitie pe termen lung. Niciodata sa nu investesti in bitcoin cu gandul ca maine, poimaine sau peste o saptamana vei fi bogat. La fel ca oricare alta investitie, si investitia in bitcoin trebuie privita ca o investitie pe termen lung, asta in cazul in care doresti sa faci bani in adevaratul sens al cuvantului de pe urma acestei investitii. In cazul in care doresti doar sa speculezi piata si sa castigi o suma mica de bani in plus fata de suma investita atunci poti privi investitia in bitcoin ca pe o investitie pe termen scurt. Deci, banii pe care ii poti castiga de pe urma investirii in bitcoin depinde de modul in care privesti aceasta investitie.
  • Pe toata durata investitiei in bitcoin nu te lasa condus de emotii. Acestea te pot face sa iei decizii gresite motiv pentru care trebuie sa incerci sa te controlezi si sa rezisti cat mai bine impulsurilor pe care le vei avea.
  • Nu in ultimul rand, pentru ca investitia in bitcoin sa nu iti afecteze balanta financiara niciodata nu trebuie sa investesti mai mult decat esti dispus sa pierzi. Asa cum am scris mai sus, investirea in bitcoin se aseamana foarte mult cu investirea la bursa ceea ce inseamna ca si investirea in bitcoin prezinta foarte multe riscuri, inclusiv riscul de a pierde suma de bani investita.

Bitmahavi.com, platforma de tranzactionare bitcoin cea mai sigura

Bitmahavi.com este o platforma de unde pot cumpara Bitcoin (https://www.bitmahavi.com). Spre deosebire de alte platforme de tranzactionare bitcoin, aceasta ofera o serie de avantaje, cateva dintre cele mai importante fiind urmatoarele:

  • Posibilitatea de a putea vinde si cumpara bitcoin, ethereum sau litecoin la cele mai bune preturi de pe piata. La fel ca in cazul caselor de schimb valutar din mediul real, si platformele de tranzactionare criptomonede ofera preturi diferite motiv pentru care trebuie sa cauti acea platforma de tranzactionare care ofera cel mai bun pret pentru nevoia pe care tu o ai. Bitmahavi.com cu siguranta este platforma pe care tu o cauti.
  • Procesul de tranzactionare se realizeaza in siguranta, acest detaliu fiind unul dintre cele mai importante avantaje oferite de catre aceasta platforma de tranzactionare.
  • Este o platforma de tranzactionare usor de utilizat si care nu cere o perioada mare de timp pentru a putea vinde sau achizitiona moneda digitala dorita.
  • Toate informatiile scrise pe aceasta platforma de tranzactionare monede digitale sunt confidentiale si pastrate in cea mai mare siguranta posibila.

Concluzii

Chiar daca in momentul de fata a investi in bitcoin necesita alocarea unei sume mai mari de bani decat ar fi necesitat aceasta investitie in urma cu 8-9 ani, este in continuare o idee foarte buna sa investesti in bitcoin sau in oricare alta criptomoneda. De ce? Pentru ca in viitorul nu foarte indepartat criptomonedele vor conta din ce in ce mai mult.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags:

Adauga un comentariu