Prin 2003, şeful Vămilor numit de PSD = ciuma roşie era, evident, un mafiot

joi, septembrie 19, 2019 19:42

PSDDomnul Tudor Tănăsescu este şeful Vămilor (era în 2003 – n.m.). Întrucât locuiesc (locuiau în 2003 – n.m.) într-o vilă, la etajul unu, Tănăsescu şi ai lui se sufocă. Aşa că o dau în judecată pe Steriana Irimia, cea care stă la subsol, dar cu care au, prin moştenire, în comun, un WC. Este greu de crezut că familia şefului de vamă se inspiră din closetul din subsol. Aşa că o dă în judecată pe tanti Stela să-i ia tot subsolul.

Şi, după ce tanti Stela câştigă, pe drept, că doar cumpărase de la stat în ’98, Curtea de Apel răstoarnă situaţia, că doar Tănăsescu este şef de Vămi în 2003. Pe tanti Stela n-are cine s-o apere. Soţ, nu. Copil, nu. Croitorie, că a fost croitoreasă, nu. Natura, prin care a făcut drumeţii, nu. Banul, nu, deşi şi-a dat toată averea ca să se apere. Doar ordinul de evacuare în stradă, da. Dar nici ăla până la capăt, fiindcă şeful Vămilor şi-a pus maşina veche, din declaraţia de avere, să blocheze intrarea în subsol.

Tanti Stela nu are nici pe unde să intre ca să-şi ia lucrurile, formele de cozonac şi acele de croitorie. Tanti Stela înainte de scandal, punea fermoarul în câteva minute. Acum nu mai poate nici în câteva zile. Tănăsescu i-a luat piuitul. Al dracului vameş! Şi ce curaj pe capul lui: să dai afară din casă o biată femeie bătrână şi bolnavă. (“Academia Caţavencu”, nr. 629/2003)

Şi, cică, mafioţii din PSD, bogaţi şi liberi, îi reprezintă de cei necăjiţi (hăăăă, hăăăă, hăăăăăăăăăăăă).

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu