PSD-ul ia şi haina, şi casa de pe om

luni, aprilie 27, 2020 8:16

Liviu DragneaLume, lume! Adunaţi-vă şi plecaţi urechea! O să vă prezentăm povestea singurului om din România care a stat acasă 27 de luni şi a primit salariu de la stat tot acest timp! E viu (era viu în 2004 – n.m.), e român, e ardelean, e falit! Şi asta pentru că statul îi cere înapoi toate salariile!

Iată istoria: a fost odată, pe vremea Convenţiei (1997-2000, n.m.), un domn pe nume Dorin Teodorescu, care trăia în Bistriţa Năsăud şi care s-a angajat la prefectura judeţului. Azi aşa, mâine aşa, poimâine l-au dat afară pentru că începuse să furnizeze presei detalii sordide despre ce făceau funcţionarii cu banii statului.

A fost momentul în care a început o tăvăleală ardelenească: domnul Teodorescu a dat în judecată trei rânduri de prefecţi: Bindea Valer, Rusu Grigore şi Pupeză Viorel, unul al Convenţiei şi 2 ai PSD-ului, şi a câştigat împotriva lor. A câştigat fondul la Judecătorie, a câştigat şi recursul la Curtea de Apel Bistriţa.

Avea la un moment dat un scor de 4-0 la hotărâri judecătoreşti prin care prefectura era obligată să îl angajeze. 5-0, când în 2002, după vreo doi ani în care prefectul a refuzat să aplice hotărârea irevocabilă a justiţiei, domnul Teodorescu a obţinut şi o decizie judecătorească de amendare cu 300.000 lei (vechi – n.m.) pentru fiecare zi de întârziere.

În 2003, treaba era groasă. Doi ani de zile, ca să nu îl vadă la birou, prefecţii l-au ţinut acasă cu tot cu salariu. Primise de la prefectură 77 de milioane lei (vechi – n.m.). Mai avea de primit şi 100 de milioane de lei (vechi – n.m.) amendă pentru întârzierea angajării.

Avocaţii prefecturii au încercat să meargă pe varianta recursului în anulare (o crimă imensă la adresa justiţiei europene, inventată de neocomuniştii din PSD = ciuma roşie, n.m.). Moment în care probabil şi-au şi zis: “Ce naiba de-am fost aşa de proşti de nu ne-am gândit la început la asta?” şi procesul a încăput pe mâna Gabrielei Gaşpar, soţia ministrului (din 2004 – n.m.) PSD pentru relaţia cu Parlamentul, fostă secretară PCR (Partidul Comunist Român – n.m.) în cadrul Curţii Supreme de Justiţie.

Şi care, mai sensibilă la stresul pe care acest încăpăţânat l-a provocat prefecţilor PSD decât la fondul problemei, a admis recursul în anulare. Decizie din care prefectul Pupeză a înţeles că trebuie să îi ceară înapoi omului 77 de milioane (lei vechi, la valoarea din 2004 – n.m.) şi să îi pună sechestru pe casă.

Aici se încheie povestea bietului Dorin Teodorescu. Dumneavoastră poate aţi plâns. PSD-iştii sigur a râs! (“Academia Caţavencu”, nr. 647/2004)

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu