Mafioţii ciumei roşii: astăzi, Liana Buligan = Liana Stela Iacob

marți, martie 10, 2020 6:34

PSDArticol din 2004, an în care România era condusă de tandemul criminal Ilici “KGB” Iliescu – Adrian “Puşcărilă” Năstase

Coţofenele de sub streaşina Palatului Victoria

Liana Buligan a migrat de la revista Femeia, a falimentat săptămânalul Tinerama, a fătat cotidianul mort în faşă Republica, i-a făcut campanie electorală lui Adrian Năstase, prin firma New Open Media SRL, şi a ajuns consilierul pe probleme de politică al actualului premier (e vorba de premierul României din 2004, mafiotul viitor puşcăriaş Adrian Năstase, reprezentant de frunte al PSD = ciuma roşie, n.m.).

La firma New Open a fost partenera de acţionariat a Mariei Marcela Costin, viitoarea noră a lui Ristea Priboi, căsătorită cu băiatul cel mare al securistului şi cununată de Teodosie Tomitanul (mai cunoscut ca Teodosie Şpagoveanu, înalt ierarh al BOR, viitorul puşcăriaş cu suspendare din 2019, pentru distrugerea a sute de hectare plantate cu viţă de vie şi încasarea ilegală a ‘jde mii de euro de la UE – n.m.), şi a lui Sorin Teşu, dat afară pentru că a cerut o şpagă record de 1,6 milioane de dolari.

Deşi divorţată cu mulţi ani înainte, madam Buligan şi-a păstrat în scripte oroarea de nume de nevastă, ca în actele de firmă să apară cu noul ei nume de coţofană divorţată, Liana Stela Iacob, sub care ciuguleşte foloase necuvenite şi spăgi multiple, din demnitatea de consilier al premierului.

Demnitate sub care face trafic masiv de influenţă, cât şi tot felul de operaţiuni de speculă cu opere de artă, pentru veşnicul îndrăgostit de tablouri Adrian Năstase. În care lucrează mână în mână cu deputatul PSD Valentin Ionescu, o altă răpitoare sinistră, despre care am scris câte-n lună şi-n stele.

Ce face, concret, coţofana Buligan alias Iacob? Cumpără de la un pictor aproape necunoscut trei pânze cu amărâta sumă de 300 de parai (dolari – n.m.), bucata. Face chetă în Palatul Victoria, de câteva mii de parai de la funcţionarii de stat, sub motivul că îi pregăteşte un cadou premierului. Cu nouă sute de coco (dolari – n.m.) cumpără marfa, iar restul îi bagă în marsupiu. Apoi, vinde tablourile securistului de afaceri Ioan Nicolae zis Asirom, cu 8.000 $ bucata, pentru unul şi acelaşi motiv: aniversarea lui Năstase.

Ziua în care şi-a schimbat coliba de la bloc pentru un viloi de neam prost la şosea a fost şi semnalul aruncării ei din cuib, şi de atunci coţofana Buligan este în cădere liberă, până ce-o nimeri într-o altă locaţie cu fraieri, în care s-o ia de la capăt cu furatul, şpagatul şi traficatul. (“Academia Caţavencu”, nr. 642/2004)

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu