Quickmobile.ro aduce în premieră în România noul iPhone 13

duminică, octombrie 3, 2021 9:58
Posted in category Diverse

iPhone 13
Aşa cum am menţionat şi într-un alt articol, în 14 septembrie 2021 (13 septembrie 2021 în SUA) a fost lansat oficial de către Apple noul iPhone 13. Pentru fanii produselor brand-ului Apple din România, avem o veste bună. Începând din 17 septembrie 2021, Quickmobile.ro aduce în premieră în România noul iPhone 13, la precomandă.

Puteţi alege dintre cele patru modele – iPhone 13 Mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro şi iPhone 13 Pro Max – pe cel dorit.

Ca orice nou produs Apple, şi iPhone 13 vine cu câteva inovaţii care-l face unic în lume, cel puţin în acest moment. Haideţi să vedem câteva dintre aceste noutăţi, care înseamnă şi imense avantaje pentru cei care vor precomanda noile modele de iPhone 13.

  • Durata de viaţă a bateriei creşte semnificativ. Faţă de modelele anterioare, iPhone 13 aduce îmbunătăţiri ale capacităţii acumulatorilor cu care sunt dotate cele patru modele. Astfel, la iPhone 13 Mini, cu ecran de 5.4 inch, durata de viaţă a bateriei creşte cu 9%, respectiv de la 8.57 Whr la 9.57 Whr. La modelul iPhone 13, cu ecran de 6.1 inch, creşterea este de la 10.78 Whr la 12.41 Whr. iPhone 13 Pro este dotat cu un acumulator cu 11% mai mare decât modelul anterior, iar la modelul iPhone 13 Pro Max creşterea este de 18%, acesta fiind dotat cu un acumulator de 16.75 Whr.
  • Cel mai performant procesor de pe piaţă. iPhone 13 este dotat cu noul procesor Apple A15 Bionic, acesta fiind un model cu şase nuclee. Include un GPU cu 4 nuclee, ceea ce înseamnă o creştere a performanţei cu 50% faţă de cel mai performant concurent al Apple de pe piaţă, pe partea de CPU şi o creştere de 30% pe partea de GPU. Procesorul A15 Bionic include şi un co-procesor neural cu 16 nuclee, ceea ce înseamnă că noul iPhone 13 poate efectua 18,1 trilioane de operaţii pe secundă.
  • Camere foto unice, ce pot reda detalii impresionante. iPhone 13 are camerele foto pe diagonală, acestea având sistemul de stabilizare direct pe senzor. Permit o creştere a luminozităţii cu 47%, faţă de modelele anterioare, adică mult mai multă lumină, ceea ce înseamnă fotografii mai luminoase. Rezoluţia de 12 megapixeli, diafragma mult mai deschisă, f/1.6, camera ultrawide dotată cu obiectiv f/2.4 fac din iPhone 13 cel mai performant smartphone din lume şi pe partea foto.
  • Un nou mod de filmare. Cinematic Mode permite focalizarea mai inteligentă, camera mutându-se automat de pe un subiect pe altul (sau poate fi controlată manual). Apare şi aici o nouă opţiune: filmare 4K la 30 de cadre pe secundă în format ProRes, metodă folosită de profesionişti în domeniul producţiilor video.
  • Capacitatea de stocare. Aceasta depinde de modelul ales, la iPhone 13 Pro şi Pro Max fiind de 128 GB. Există şi aici opţinea de 1 TB, dacă alegeţi modelele Pro. Sau de 512 GB (sau cea de la modelele anterioare de 256 HB) – opţiune valabilă pentru toate modelele.
  • Gama de culori. Design-ul la nivel de culoare înseamnă: Graphite, Silver şi Gold, alături de Sierra Blue, la modelele Pro. La modelele Mini, culorile sunt cinci: roz, albastru, negru, alb şi roşu.

Aşadar, dragii mei, a venit momentul să deţinem, şi în România, cel mai performant smartphone din lume, noul iPhone 13.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu