Remedii pentru dermatita la copii

vineri, februarie 26, 2016 16:39
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDragii mei, s-ar putea să fiți interesați de niște remedii pentru dermatita la copii, de aceea m-am gândit că n-ar fi rău să aflați despre o apariție editorială importantă, avându-i ca autori pe Dumitru Bălan și dr. Ingrid Bălan. Informațile găsite în carte te vor ajuta să înțelegi cu adevărat că afecțiunea copilului tău, dacă ai o astfel de problemă, poate fi tratată cu succes într-un orizont de timp rezonabil. Cartea se numesțe Vindecă natural dermatita atopică, alergiile şi intoleranţele alimentare ale copilului tău și este una din cele mai serioase cărţi publicate la nivel internaţional în zona alergologiei pediatrice, nenumăratele aprecieri ale cititorilor susţinând integral opiniile autorilor.

Cartea dezbate pe larg peste 50 de subiecte extrem de interesante şi atent selecţionate, adresându-se părinţilor ai căror copii suferă de dermatită atopică sau eczemă, astm bronşic, rinită alergică, alergii sau intoleranţe alimentare, afecţiuni digestive sau diverse probleme de sănătate. Toate informaţiile regăsite în lucrare vă vor sprijini nespus procesul terapeutic stabilit de către medicul specialist. Este recomandată și medicilor de specialitate care activează în domenii de interes precum alergologia, gastroenterologia sau dermatologia, precum și părinţilor care doresc să instaureze copiilor un protocol nutriţional sănătos, menit să corecteze majoritatea deficienţelor ortomoleculare cu care se confruntă.

Respectând principiile naturopate din lucrarea Vindecă natural dermatita atopică, alergiile şi intoleranţele alimentare ale copilului tău, cresc în mod simţitor şansele de reechilibrare a nivelului energetic al organismului copilului, prevenind în acest mod declanşarea unor sensibilităţi temporare sau chiar a unor afecţiuni cronice. De asemenea, cartea constituie o alegere perfectă în momentul în care veţi dori să identificaţi cadoul perfect pentru prietenii, cunoştinţele sau pentru cei dragi dumneavoastră.

Subiecte abordate in lucrarea ce constituie un eveniment editorial

Iată câteva exemple de subiecte abordate în lucrarea lor de dr. Ingrid Bălan și Dumitru Bălan.

 • cauzele care stau la originea declanşării dermatitei atopice, alergiilor şi intoleranţelor alimentare;
 • legătura directă între prezenţa toxinelor în organism şi declanşarea dermatitei atopice, alergiilor şi intoleranţelor alimentare, dar şi metode naturale de detoxifiere a organismului;
 • alergiile alimentare, alergiile respiratorii şi remediile naturale de reechilibrare a organismului care pot înlocui cu succes administrarea medicaţiei convenţionale (ex. antibiotice, antihistaminice, corticosteroizi etc. );
 • intoleranţele alimentare (intoleranţa la lactoză,intoleranţa la fructoză,intoleranţa la histamină, intoleranţa la gluten si boala Celiacă, intoleranţele mediate de anticorpii IgG4) şi modalitatea de diagnosticare a acestor sensibilităţi;
 • analizele recomandate în diagnosticarea DAI (sunt menţionate peste 25 de analize specifice care au rolul identificării precise a cauzelor care stau la originea declanşării sensibilităţilor DAI);
 • recomandările în privinţa selectării unor parteneri comerciali de încredere care pot furniza cititorilor noştri alimente biologice şi suplimente nutriţionale de calitate, acest aspect fiind esenţial când vine vorba de identificarea pe piaţa românească a unor produse încărcate la propriu cu “energii vii”.

„Vindecă natural dermatita atopică, alergiile şi intoleranţele alimentare ale copilului tău” este lucrarea ce oferă remedii eficiente pentru dermatita la copii.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Remedii pentru dermatita la copii”

 1. Iulia Diana says:

  mai 24th, 2016 at 11:39

  Fetita mea, Cristina,  de 4 anisori a avut o dermatita de care nu mai stiam cum sa scapam, pana cand nasa ei i-a facut cadou o crema ce este folosita ca remediu pentru dermatite si psoriazis de la pure potions. Si e minunata crema. Chiar functioneaza.

Adauga un comentariu