Reparatii alternatoare auto

miercuri, noiembrie 30, 2016 12:00
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniBuna funcționare a sistemului electric al mașinii depinde, în principal, de buna funcționare a alternatorului. Un alternator care nu mai funcționează corespunzător poate duce la apariția altor defecte, a căror remediere poate fi mult mai costisitoare decât verificarea și repararea alternatorului.

Să presupunem că avem o problemă la alternatorul mașinii. Cum costul înlocuirii alternatorului este relativ ridicat, soluția ar fi să apelăm la o firmă care se ocupă de reparatii alternatoare auto. Vom avea un service de calitate, în care se poate repara orice model de alternator. Se oferă gratuit audit pentru alternatoare, urmat de reparația rapidă a acestora, în 24 de ore. Dacă doriți, alternatorul poate fi recondiționat, pentru a evita costul mare de înlocuire a acestuia.

Puteți opta, de exemplu, pentru reparatii alternatoare BMW, la care se oferă garanție: 12 luni pentru persoanele fizice și 6 luni pentru persoanele juridice sau pentru persoanele fizice care folosesc mașina în activităti de taximetrie.

Cum recunoaștem un alternator auto defect

Un alternator care nu mai funcționează în parametri normali poate prezenta următoarele simptome:

 • Lumini slabe
  Un alternator care nu mai funcționează corespunzător va conduce la lumini diminuate față de normal (faruri, stopuri, semnalizatoare, lumini de bord etc.) sau la deschiderea/închiderea cu greutate a geamurilor electrice.
 • Baterie slab încărcată sau “moartă”
  Un încărcător defect nu mai încarcă bateria.
 • Mirosuri de cauciuc ars
  Dacă lagărele anternatorului s-au defectat (gripat, spart, uzat etc.), rotorul nu mai poate susține mișcarea de rotație impusă de motor și atunci cureaua de transmisie începe să alunece și apare frecarea, rezultatul fiind degajarea unui miros de “ars”.
 • Zgomote cidate
 • Curea de transmisie uzată sau slăbită.

Dacă aveți un alternator auto defect, acesta se poate repara, iar această alegere poate conduce la economii financiare importante.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu