Rolul celor mai bune generatoare diesel in sistemul de sanatate

marți, februarie 25, 2020 19:31
Posted in category Diverse

Sistemul de sanatateSpitalele sunt sistemul de sprijin al vietii comunitatilor atat in perioadele de criza cat si in perioadele de nevoi generale de asistenta medicala. Daca se intampla ceva precum o intrerupere a energiei electrice, este inca necesara o putere vitala pentru a mentine masinile de sustinere a vietii si alte instrumente de asistenta medicala necesare in functiune. In acest scop sunt folosite generatoare electrice diesel.

Aici intervine importanta generatoarelor. Cand energia este oprita, un spital utilizeaza aproape intotdeauna un generator de rezerva pentru a se asigura ca totul ramane in functiune. Nevoia de generatoare pe piata asistentei medicale este de o importanta absoluta. Indiferent daca este vorba de furtuni sau de o pana generala, oamenii trebuie sa fie asigurati ca spitalul va fi capabil sa isi sustina functiile si sa obtina curent dintr-o sursa alternativa. Spre deosebire de generatoarele obisnuite pe care oamenii le folosesc pentru a mentine curentul electric functional in casele lor, generatoarele utilizate pe piata asistentei medicale sunt de alt tip.

Aceste generatoare sunt monitorizate mult mai indeaproape si au un calibru mult mai puternic. Exista doua tipuri principale de generatoare utilizate pentru spitale. Primul este alimentat cu gaz natural. Este foarte usor de intretinut, cu toate ca multe companii de utilitati nu il recunosc ca o copie de rezerva a serviciilor de urgenta pentru situatiile in care apar pene de curent.

Acest tip de generator necesita, de asemenea, in mod obisnuit multa intretinere si reincarcare regulata cu combustibil. Cel de-al doilea tip de generator utilizat in mod obisnuit pentru rezerva sau energie comerciala utilizeaza un motor cu combustie pe motorina. Un rezervor plin cu motorina poate mentine puterea pentru un intreg spital timp de aproximativ 8 ore. In functie de dimensiunea spitalului si de cantitatea de combustibil stocata, aceste tipuri de generatoare pot mentine puterea timp de cel putin 24 de ore. Este foarte important ca spitalele sa aiba generatoare de rezerva, deoarece intreruperile de energie sunt deseori neasteptate si imprevizibile. Siguranta celor care au nevoie imediata de asistenta medicala este cu certitudine o prioritate si, din fericire, generatoarele sunt cele care asigura buna functionare a tuturor aparatelor.

Recomandate in acest sens sunt modelele de generatoare curent diesel, care ofera forta necesara pentru ca intreaga unitate sa functioneze.

Cand curentul se opreste temporar acasa, poate fi un inconvenient. Atunci cand curentul se opreste in toata suprafata pentru o perioada lunga de timp, aceasta poate fi o cauza majora a mai multor probleme si ingrijorari diferite. Cea mai mare problema este pierderea de curent in spitale. Daca spitalele nu pot mentine puterea, viata oamenilor grav bolnavi este expusa riscului. Monitoarele, pompele de oxigen si alte echipamente valoroase isi pot opri functionarea. Din fericire, cele mai multe spitale moderne de astazi au generatoare de curent diesel.

O alta preocupare care vine cu pierderea de energie electrica este pierderea comunicatiilor. Cand curentul se opreste, majoritatea telefoanelor fara fir nu mai functioneaza. Acest lucru poate impiedica persoanele interesate sa poata apela la serviciile de urgenta daca au nevoie de ele. O alta problema este pierderea de date. Milioane de numere si documente pot fi pierdute pentru totdeauna daca serverele se inchid, chiar si temporar. Aceasta poate deveni o criza majora nu numai in industria medicala, ci si in sectorul bancar, comert cu amanuntul si in cel financiar.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu