Rombiz iti mentine casa racoroasa

joi, iunie 23, 2016 16:15
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniNu toata lumea isi permite sa isi cumpere un aparat de aer conditionat Heinner, chiar daca pe rombiz.ro preturile sunt destul de bune. In plus, pe langa pretul dat pe aparat intra si pretul pentru montaj, intretinere, consum, etc. Eu cred totusi ca se merita toate costurile, deoarece e foarte confortabil sa locuiesti intr-o casa in care aerul este curat pe timpul verii, intr-un spatiu in care poti respira chiar si atunci cand afara este cod rosu de canicula.

Daca nu iti permiti un aparat de aer conditionat, poti recurge la cateva trucuri pentru a reduce din caldura din incapere. Acestea nu vor fi la fel de eficiente ca un aparat de aer conditionat, dar te vor ajuta.

Ai putea incerca de exemplu sa eviti deschiderea ferestrelor in plina zi. Aerisirea locuintei se face dimineata sau seara, nu in timpul amiezii. Mai mult decat atat, incearca sa iti izolezi locuinta in asa fel incat razele soarelui sa nu patrunda prin ferestre. Pentru acest lucru ai nevoie de draperii si jaluzele.

Daca nu iti permiti un aparat de aer conditionat, ai putea folosi un ventilator. Ventilatoarele sunt mai ieftine si consuma mai putina energie. Pentru o eficienta marita, incearca sa asezi un bol din metal cu cuburi de gheata in fata ventilatorului.

Daca vrei sa ai mai mult confort, evita sa gatesti atunci cand e foarte cald afara, mai ales daca vrei sa gatesti la cuptor. Nu vei face altceva decat sa incalzesti locuinta si mai mult. Evita totodata si folosirea aparatelor electrocasnice care degaja caldura. Incearca sa le folosesti cat mai rar. Pe site-ul Rombiz.ro vei gasi o gama larga de aparate de aer conditionat.

Acestea ar fi o parte din trucurile pe care le poti folosi pentru a-ti racori locuinta. Asteptam in sectiunea de comentarii si alte idei utile pentru o locuinta cat mai racoroasa.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu