Server-Config.ro, dacă eşti interesat de calculatoare second-hand

luni, februarie 6, 2017 8:57
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDeși prețurile calculatoarelor noi nu mai sunt la fel de mari ca în urmă cu 10 ani, de exemplu, raportate la puterea noastră de cumpărare, un PC nou are, totuși, un preț ridicat. De aceea, dacă nu vrem să investim mulți bani într-un computer nou, putem alege un calculator sacond-hand de la Server-Config.ro. Prețurile sunt mult mai accesibile, iar faptul că au mai fost folosite nu constituie un impediment major în folosirea lor în continuare. Pănă la urmă, și un calculator nou îți poate crea probleme la un moment dat.

Și dacă tot veni vorba de calculatoare second-hand, iată câteva motive, ceva mai detaliate, pentru care merită să alegem un astfel de produs.

 • Prețul avantajos
  În multe cazuri, dacă un calculator nou are o problemă, costul rezolvării problemei, eventual și altor probleme conexe, ce apar odată cu problema principală, depășește prețul unui PC second-hand. Nu același lucru se întâmplă în cazul calculatorului second-hand, unde, de regulă, prețurile componentelor sunt extrem de mici, așa încât o eventuală problemă se rezolvă cu ușurință. Plus că nu are rost să dai o căruță de bani pe un calculator nou, din moment ce nevoile tale pot fi acoperite fără probleme de performanțele unui calculator second-hand.
 • Livrare gratuită
  În majoritate cazurilor, dacă nu chiar în toate, livarea calculatoarelor second-hand se face gratuit. Așadar, nu mai trebuie să adăugați niște bani în plus pentru cheltuielile de transport. Puteți avea calculatorul acasă la un preț foarte mic.
 • Performanțe bune, tehnologii moderne
  Unul din reproșurile fundamentale aduse calculatoarelor second-hand este acela legat de performanțe. Numai că lucrurile nu sunt așa negre, cum par. Este adevărat, un calculator second-hand nu este întotdeauna de ultimă generație, dar nici nu este cu multe generații în urmă. Iar una sau două generații în urmă nu reprezintă mare lucru, mai ales dacă nu suntem specialiști NASA și avem nevoie de computere ultraperformante. Pentru nevoile noastre zilnice, un PC second-hand își face treaba mai mult decât onorabil.
 • Garanție asigurată
  Toate magazinele online unde putem comanda calculatoare second-hand acordă garanție, de la 12 luni la 36 de luni, unele chiar pe viață. Dacă adăugăm la aceasta faptul că putem returna produsul într-un număr de zile, în cazul în care nu suntem mulțumiți de modul cum funcționează, avem imaginea completă a unei alegeri inspirate, atunci când ne hotărâm să comandăm un calculator second-hand.

La ce să fii atent atunci când cumperi un calcualtor second-hand

Chiar dacă pentru mulți sunt banalități, importante și în cazul unui calculator second-hand sunt viteza procesorului și memoria RAM. Desigur, se pot adăuga si alte componente, precum placa video sau hard-disk-ul, plus altele, dar esențiale sunt primele două. Un calcualtor, fie el și second-hand, cu procesorul mai mic de 2 Ghz îți va scoate peri albi dacă rulezi ceva mai multe aplicații, după cum o memorie RAM mai mică de 2 GB va face ca viteza de reacție a PC-ului să fie lentă. Și am luat în considerare variantele minimale. Nici la 2 Ghz, procesorul, sau 2 GB, memoria RAM, situația nu este foarte roză, dar, până la un punct, este acceptabilă.

Pentru cei interesați, iată și datele de contact ale Server Config.

Informații produse și vânzări:
Telefon: 0359.422.166, 0770.509.776, 0740.073.950
Email: contact@server-config.ro

Service și garanții
Telefon: 0770.509.681
Email: service@server-config.ro

Vânzări și service imprimante
Telefon: 0770.509.830
Email: print@server-config.ro

Adresa
Str. Bobalna, Nr. 8 – 10, Alesd, Bihor
415 100, Romania

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu