Sfaturi utile pentru achizitionarea pantofilor dama

marți, martie 22, 2016 20:23
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniCa femeile au trecut pe lista placerilor cumparaturile, nu mai este de foarte mult timp un lucru de actualitate, nu-i asa? Pentru multe femei, cumparaturile reprezinta o modalitate de relaxare, in timp ce pentru altele este doar o modalitate de a fi la curent cu noile tendinte. Achizitionarea de incaltaminte, respectiv pantofi cred ca reprezinta una din cele mai relaxante si placute activitati pentru multe dintre reprezentantele sexului frumos.

Cu toate acestea, de multe ori, acestea se grabesc si achizitioneaza tipuri de incaltaminte care nu se potrivesc cu structura corpului, motiv pentru care respectiva incaltaminte va fi abandonata in garderoba. Pentru a evita ca acest lucru sa se intample trebuie sa tinem cont de cateva sfaturi. Dintre acestea, cele mai importante sunt urmatoarele:

  • Femeilor cu picioarele groase le este recomandat achizitionarea unor pantofi decoltati in partea din fata sau cu varful ascutit. Prin purtarea unuia din cele doua tipuri de pantofi se creeaza iluzia unor picioare suple si lungi, lucru dorit de foarte multe femei.
  • Pantofii cu varf rotund, indiferent ca sunt cu toc sau cu talpa joasa sunt alegerea perfecta pentru femeile care au talpa piciorului lata. Daca te numeri printre femeile care au talpa piciorului lata si doresti achizitionarea acestui tip de pantofi este solutia ideala.
  • Femeile cu picioare lungi sunt cea mai privilegiata categorie de femei atunci cand trebuie sa isi achizitioneze pantofi. De ce? Pentru ca acestor femei li se potriveste aproape orice tip de pantofi ar achizitiona. Daca vrei sa arunci o privire peste cele mai noi tipuri de incaltaminte dama ofera cele mai noi tendinte in materie de incaltaminte.
  • O atentie deosebita atunci cand achizitioneaza pantofi, trebuie sa aiba femeile care au talpa piciorului foarte arcuita. De ce? Deoarece pe piata de profil se regasesc pantofi creati special pentru aceasta structura a piciorului, iar achizitionarea unui alt tip de pantofi decat cei special creati nu o sa va avantajeze deloc, ba dimpotriva.

Acestea sunt doar cateva din sfaturile de care trebuie sa tii cont atunci cand iti achizitionezi o pereche de pantofi. Tu de ce sfaturi tii cont?

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu