shop-einstal.ro, dacă vrei să comanzi hidrofor udat gradina

miercuri, februarie 18, 2015 16:16
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniEste important, pentru grădina fiecăruia dintre noi, să avem un hidrofor udat gradina. Dacă vreți să-l comandați online, urmați legătura anterioară. Pe site-ul shop-einstal.ro veti vedea, și puteti alege, hidroforul dorit, dintr-o gamă diversă de hidrofoare. De exemplu, puteți alege un hidrofor cu adâncimea de aspirație 9 metri, cum ar fi modelul Dab ActiveJet 102 M electronic. Acesta are o putere de 1100 W, un debit de 3,6 metri cubi pe oră, o înălțime de pompare 52 de metri și o aspirație de 9 metri. Practic, este un sistem de ridicarea presiunii apei ce se utilizeaza in instalatii care absorb apa din puturi, fantani, rezervoare tampon sau chiar dintr-o retea locala de apa. Dispozitivul electronic ce controlează pompa îi garantează stabiilitatea presiunii în alimentarea instalațiilor și reglează funcționarea acestuia. Acest sistem de pompare nu necesita vas de expansiune sau presostat deoarece sistemul electronic le inlocuieste. Are și protecție anti-îngheț, adică pompa pornesțe atunci când temperatura scade sub 50 C.

Sau puteți alege un hidrofor cu ejector, aspirație 30 de metri, cum ar fi Hidrofor Saer M100 – 60L GWS, la care aveți garanție 5 ani. Are un debit de 1,2 metri cubi pe oră, puterea fiind de 750 W, absortie 30 metri, vas 60 litri inteligent GWS. Se utilizează pentru sisteme de alimentare cu apă care absorb apa din fântâni și puțuri. Este compus din pompa automorsanta de suprafata din fonta, vas expansiune de 60 litri GWS, presostat , manometru, racord cu 5 cai, racord antivibrant cu filet de 1’’ si ejector. Acest tip de automorsare permite hidroforului sa absoarba apa chiar daca sistemul de absortie are bule de aer sau pierderi.

Tot pe site, puteți vedea și comanda Hidroforul Calpeda MAXAM 204/60I GWS, ce are un debit 4,3 metri cubi pe oră, putere maxima de 800 W, adâncime maximă de absorție 9 m, înalțime maximă de pompare 45 metri, temperatură maxima lichid pompat 400 C, greutatea 20 kg, garanția fiind de 5 ani.

Ce mai putem comanda pe site pe lângă hidrofoare? Putem comanda produse din categoriile: aer condiționat, apometre, armături, boilere, calorifere, centrale termice gaz, lemne și curent, dispozitive electrice, echipamente sanitare, încălzire în pardoseală, puffere, sisteme filtrare, sisteme panouri solare, țevi și fitinguri, pompe (hidrofor, ape murdare cu tocator, piscina, pentru ridicarea presiunii apei, recirculare apă încălzită, submersibile cu convertizoare de frecvență, pentru ape pluviale și reziduale, submersibile pentru ape curate în sistem hidrofor etc.) Mai multe detalii găsiți pe site.

Să reținem așadar: shop-einstal.ro, dacă vrem să comandăm online hidrofor udat gradina sau produse din categoriile amintite mai sus. Toate de cea mai bună calitate și la prețuri accesibile.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu