Sistemele de aer conditionat tip caseta

vineri, iunie 15, 2018 14:04
Posted in category Diverse

Sistem aer conditionat tip casetaCu nevoile de aer condiționat variind de la afaceri la afaceri, există o serie de opțiuni diferite de a alege, fiecare cu propriul set de beneficii și dezavantaje. Pentru a vă ajuta să faceți alegerea potrivită pentru clădirea dvs., luăm în considerare avantajele și dezavantajele variantei casetă de tavan a unității de climatizare.

Caseta de plafon sau aerul conditionat de tavan

O unitate de climatizare funcționează prin deplasarea aerului printr-un element de răcire care conține un agent frigorific, care îndepărtează căldura, transportându-l la condensator pentru a fi dispersat. Unitatea de climatizare de tavan Fujitsu nu este diferită și funcționează exact pe aceleași principii. Acesta diferă de alte tipuri, în primul rând prin modul în care este montat. După cum sugerează și numele, unitățile de casetă de tavan sunt montate în tavan și sunt cele mai potrivite pentru varietatea de plafoane „plutitoare” sau suspendate, unde există suficient spațiu pentru a se putea acomoda.

În lumea modernă, aerul condiționat devine o „nevoie” de afaceri, mai degrabă decât o „dorință”. Indiferent dacă vorbești despre o clădire de birouri, un magazin sau un depozit, acestea sunt extrem de utile în păstrarea răcelii angajaților, bunurilor și echipamentelor.

Aerul condiționat este vital în domenii precum camerele de calculator, care necesită o temperatură constantă scăzută, pentru a menține echipamentul delicat care funcționează la niveluri optime.

Nivelul de zgomot

Pentru a evita zgomotul de zgomot puternic, alegeți o unitate cu eticheta Eurovent sau cu o setare Sleep sau echivalent. Acest lucru vă va asigura că sunteți expus doar la niveluri scăzute ale decibelului (dB).

Aer condiționat reversibil

Unele aparate de aer condiționat sunt reversibile, funcționând și ca încălzitoare. Înainte de a sari la această perspectivă interesantă, totuși, verificați întotdeauna coeficientul de performanță al unei unități de climatizare înainte de a vă cumpăra.

În toamnă, înainte de a deconecta aparatul de aer condiționat, lăsați-l să funcționeze timp de câteva ore numai în modul ventilație (dacă dispune de această opțiune) pentru a usca toate conductele. Aceeași rutină în primăvară, când căldura se întoarce, dacă dumneavoastră sau un membru al familiei dumneavoastră suferiți de probleme respiratorii cum ar fi astmul.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu