Solutii de climatizare Daikin pentru casa

sâmbătă, februarie 25, 2017 13:08
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniProducatorul japonez Daikin are o vasta experienta in proiectarea de solutii moderne si eficiente de aer conditionat. Acestea se caracterizeaza prin oferirea unui control absolut al temperaturii, instalarea flexibila si consum redus energetic, indiferent de capacitatea de care dispun in regim de incalzire si racire sau de categoria din care fac parte. Va invitam sa aflati mai multe despre universul sistemelor de climatizare Daikin!

Split-urile de aer conditionat prezinta avantajul ca pot fi conectate usor la o unitate externa, fara a fi nevoie de tubulatura si sunt solutiile optime pentru crearea unui mediu confortabil, oferind un mediu racoros sau necesarul de cald intr-o singura incapere.

Sistemele multi-split asigura conectarea a pana la 5 unitati interne distincte la o singura unitate externa. Utilizatorii pot monta aparate de aer conditionat cu design si puteri diferite in fiecare camera destinata climatizarii. Marimile compacte si instalarea usoara care caracterizeaza monosplit-urile si multi-spliturile Daikin au condus la o mare popularitate in randul clientilor din intreaga lume, fiind alegerea preferata atunci cand vorbim de proiecte de renovari sau constructia noi.

Gama Ururu Sarara a obtinut premii de prestigiu (Minister’s Prize 2012, Red Dot Design Award 2013, Good Design Award 2013), gratie calitatii inalte si performantelor dovedite. Mai mult decat atat, japonezii au creat aparate cu design-uri ultra-moderne, care pot fi instalate cu usurinta in interioare europene contemporane.

In plus, noile aparate aer conditionat Daikin Ururu Sarara exceleaza din punct de vedere tehnic, fiind dotate cu ventilatoare si motoare de ultima generatie, Inverter. Locuitorii din zone geografice unde temperaturile ating adesea valori extreme (ger, canicula) se pot baza pe functionarea in pompa de caldura, economisind energie. Functia de dezumidificare asigura un confort sporit. Controlul umiditatii din aer faciliteaza crearea unui aer sanatos. O alta caracteristica deosebita consta in operarea silentioasa.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu