Sora lui Vadim Tudor era nebună după o casă naţionalizată

duminică, februarie 2, 2020 8:23
Posted in category Justitie

Vadim TudorUn articol din 2004 pe această temă.

Avem motive să credem că, dacă va ajunge preşedinte, C.V. Tudor va dicta rapid ca soră-sa să fie omorâtă cu rafale de mitralieră. Pentru că dânsa se înscrie perfectamente în tipologia borfaşilor, pe care trinebunul ei frate îşi propunea să-i execute de la unşpe metri, pe stadioane.

A cumpărat de la stat un apartament pe strada Staicovici, la numărul 29, într-o casă naţionalizată, deşi ştia că respectivul imobil e revendicat în instanţă şi că nu are dreptul să-l cumpere.

Dar ce contează, când eşti soră de senatoriu, pardon, de senator! Faci şi tu pe nebuna, că n-ai ştiut că e în litigiu, la fel cum nici vecinii tăi, care au cumpărat restul apartamentelor din imobil, nu ştiau.

Cum era să ştie cartoful din soiul Brătienilor, zis şi Ionel, că e casă naţionalizată contrar doctrinei liberale! Şi cu atât mai puţin celălalt cumpărător, căruia nimeni nu i-a mai văzut moaca de sfeclă de când a luat ilegal un apartament în acelaşi imobil şi s-a mutat în Austria.

Iar partea cea mai românească a întâmplării este că adevăraţii proprietari au câştigat în instanţă o parte din casă, dar au fost totuşi puşi să plătească 500.000 de lei (vechi – n.m.) pe lună, fiind consideraţi chiriaşi la stat, pentru că Primăria a întârziat până acum (era martie 2004 – n.m.) să le dea dreptul de posesie. Adică sunt chiriaşi şi proprietari în acelaşi timp. Lucru perfect înscris în logica cuiva care se crede în acelaşi timp şi Mircea cel Bătrân şi Baiazid, la un loc. (“Academia Caţavencu”, nr. 640/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu