Target Web, daca vrei cea mai buna optimizare SEO pentru site-ul tau

duminică, mai 22, 2016 11:44
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniToți cei care sunt administratori de site-uri știu ce importantă este optimizarea SEO (formulare nițel pleonastică, SEO însemnând tocmai Search Engine Optimization, adică optimizare pentru motoarele de căutare). Noțiunea de SEO a apărut prin anii 1990, atunci când existau “doar” câteva milioane de site-uri (în prezent sunt peste 20 de miliarde), iar specialiștii de atunci au realizat că vizibilitatea unui site, pentru motoarele de căutare, este un factor foarte important pentru respectivul site.

Cum se ajunge la o poziționare mai bună în paginile motoarelor de căutare

În funcție de factorii ce sunt luați în considerare, luaţi la un loc şi analizaţi de algoritmul de căutare (aceasta in cadrul controlului şi ameliorarii „criteriilor de rank-are”), optimizarea SEO este de două tipuri:

 • Optimizarea internă (on-site optimization)
  În acest caz se ține cont de: scrierea cu atenţie a titlurilor şi descrierilor, eliminarea erorilor, îmbunătăţirea vitezei de încărcare, prelucrarea imaginilor, optimizarea structurii de adrese URL şi de legături interne, folosirea cu moderaţie a reclamelor etc. Cu alte cuvinte, este importantă ameliorarea experienței vizitatorilor respectivului site.
 • Optimizarea externă (off-site optimization)
  Aici intervine calitatea unui site web, relevanța și importanța unei pagini web, calitatea legăturilor către pagina analizată, numărul de interacţiuni sociale, credibilitatea şi autoritatea surselor, volumul global şi local de căutări pentru cuvintele cheie respective etc.

Beneficiile colaborarii cu Target Web

De ce merită să alegem Target Web (https://www.targetweb.ro/optimizare-site/)? Iată, mai jos, câteva argumente.

 • Target Web înseamnă o ochipă cu experiență și cunoștințe vaste în servicii SEO. Specialisti SEO au experienta in ecommerce, inclusiv integrare feed-uri magazine online, in baze de date, programare si design, marketing afiliat, comparatoare, de preturi etc.
 • Agentia Target Web are parteneriat cu peste 700 de blogeri si jurnalisti din Romania.
 • Agentia Target Web are peste 10 ani experienta in servicii SEO.
 • Este cea mai mare agentie SEO din Transilvania si in primele trei din Romania.
 • Agentia Target Web garanteaza rezultate de top in motoarele de cautare.
 • Agentia are in portofoliu branduri mari sau startup-uri, si are bugete adaptate pentru fiecare client.

Cum îmbunătățește Target Web conținutul site-ului tău

Google afisaza in primele rezultate doar rezultate relavante unei cautari. Target Web știe cum functioneaza aceasta si iti furnizează link-uri de calitate de la site-uri din nisa ta. Mai exact, sunt vizate următoarele domenii:

 • Conținut de calitate
  Target Web te ajută sa ai pagini cu continut de calitate care sa raspunda la nevoile celor care cauta ceva in Google.
 • Experiența utilizatorilor
  Agenția te ajută sa ai un site usor de navigat, cu o cautare usor de folosit, cu link-uri relevante si continut relevant.
 • Viteza de încărcare a paginilor
  Viteza de incarcare a site-ului este un factor de pozitionare care diferentiaza site-urile in Google. Target Web te ajuta sa folosesti AMP (Accelerated Mobile Page) si alte tool-uri care duc la o viteza superioara de încărcare a site-ului tău fata de ceilalti concurenti.
 • Varianta pentru telefoanele mobile
  Target Web te ajută sa ai o versiune pentru telefoanele mobile sau responsive design care sa te ajute sa obtii o experienta mai buna a utilizatorilor dar si pozitii mai bune in Google.
 • Autoritate SEO
  Agenția te ajută sa ai un site care sa fie leader in nisa ta, sa fie apreciat si atractiv.
 • Metadescriere și titluri
  Target Web te ajută sa ai o rata de click mult mai mare decat a competitorilor tai. Aceasta se traduce prin mai multi vizitatori care iti vor vizita site-ul si astfel mai multi clienti.
 • Rich Snippet
  Snippetul imbunatatit te ajuta la o rata de click mult mai mare si la oferirea de informatii suplimentare depsre produsele tale direct in Google.
 • Social Media
  Target Web te ajută sa primesti un numar mai mare de voturi sociale, aceasta te va ajuta sa obtii mai rapid pozitiile in Google pe care le doresti.
 • Brand
  Target Web știe care sunt semnalele pe care Google le cauta la un brand si stie cum sa țină cont de ele. Vei fi ajutat sa devii un brand cautat de vizitatori interesati de produsele sau serviciile tale.

Pentru o informare completă, vedeți si Target Web pe Facebook.

Pentru cea mai buna optimizare SEO a unui site, Target Web este soluția.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu