Teddybar- gradinita pentru copilul tau

sâmbătă, decembrie 1, 2018 18:32
Posted in category Diverse

GradinitaIn Romania, au inceput sa se infiinteze din ce in ce mai multe scoli si gradinite private. Acest lucru este efectul lipsei de unitati specifice puse la dispozitie de stat. Pana la urma, s-a dovedit ca existenta unor asemenea gradinite si scoli particulare nu este un lucru rau, ci, din contra, este ceva benefic. Asta pentru ca, in general, in scolile si gradinitle private conditiile sunt mult mai bune fata de insititutiile de acelasi gen, de la stat. In plus, se evita aglomeratia din gradinitle si scolile de stat.

Astfel, parintii, in functie de posibilitati, au acum optiunea de alege ceea ce considera mai bun pentru copiii lor. Daca doresti ca cel mic sa mearga la o gradinita privata, trebuie sa stii ca exista cateva optiuni foarte bune in tara si in capitala. Daca esti din Bucuresti, poti lua in considerare gradinita particulara sector 1 (https://www.teddybar.ro), Teddybar. Este o gradinita moderna, ce se ridica la cele mai inalte standarde. De ce? Pentru ca, atunci cand eu mi-am inscris copilul la Teddybar, gradinita a prezentat toate criteriile pe care le cautam.

In primul rand, am aflat care este viziunea sau filozofia dupa care se ghideaza personalul Teddybar. Este o gradinita care promoveaza moralitatea, respectul, gandirea logica si libertatea individului. Acestea sunt si aspiratiile mele si este ceea ce imi doream ca fiul meu sa invete. Asa ca, m-a bucurat nespus sa aflu ca o gradinita ii va oferi o asemenea educatie celui mic.

In al doile rand, am fost interesata de curricula ce avea sa fie predata. Pe langa lucrurile esentiale si normale predate intr-o gradinita, Teddybar se bazeaza mult si pe practica si implementarea lucrurilor invatate. Pe langa asta, cei mici vor invata si limbi straine precum engleza si germana si vor avea foarte multe alte activitati creative.

Structura clasei a fost un alt motiv pentru care am ales Teddybar pentru fiul meu. Numarul de copii dintr-o clasa este foarte mic. Astfel, educatoarea are timp pentru fiecare copil in parte, educatia va fi diferentiata si copiii vor fi si ei mai receptivi. Am fost incantata si de faptul ca mi s-a oferit optiunea unor activitati ce nu sunt in curricula obligatorie, dar pe care le pot alege pentru fiul meu. Acestea sunt: Aikido, inot, balet, tenis de camp, Origami, Learn to be, robotica, pian, sah, teatru.

Taxele pentru gradinita particulara Teddybar sunt decente si justificate, tinand cont de ceea ce i se ofera copilului. In afara de educatia de calitate, cu profesori si educatori foarte bine pregatiti, este vorba si de clasele moderne, curate, mancarea buna pe care cei mici o primesc. Mai mult, materialele didactice sunt la cele mai inalte standarde si parintii nu trebuie sa mai aduca nimic de acasa. Totul este asigurat de gradinita si intra in pretul pachetului ales.

Acestea ar fi doar cateva motive pentru care am ales gradinita particulara Teddybar. In plus, trebuie sa stii ca aici este si cresa particulara, scoala, pre-school si after-school (cu transport optional). Teddybar este solutia optima pentru parintii care isi doresc o educatie inedita pentru copiii lor, dar si pentru acei parinti care nu au cu cine sa isi lase copiii inainte si dupa orele de la scoala.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu