Transport persoane Germania

vineri, martie 11, 2016 15:49
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniAti auzit de Nicktrans Suceava, companie de transport internațional de persoane? Dacă da, este foarte bine, puteți confirma cele povestite mai la vale, dacă nu, aflați aici și acum despre o firmă care organizează și transport persoane Germania. Înființată în anul 2004, Nicktrans are ca principal obiect de activitate transportul intern si international de persoane. Firma asigura servicii complete de transport inclusiv rezervari de bilete, asigurari medicale, consultanta, inchirieri de autocare, comercializare de sejururi turistice etc. Obiectivul Nicktrans este ca dumneavoastra sa ajungeti in siguranta la destinatia dorita, cu maxim de confort.

Servicii oferite de Nicktrans

NICKTRANS va pune la dispozitie intreaga gama de servicii aferenta unei calatorii fara griji:

 • rezervari bilete autocar;
 • rezervari bilete avion;
 • asigurari medicale pentru calatorii in strainatate;
 • informatii turistice;
 • comercializarea de produse turistice: sejur pe litoral, sejur in statiunile montane, tratament balneo-medical, tururi si circuite, excursii scurte;
 • inchirieri autocare, microbuze, autoturisme.

Condiții de transport

 • Pretul biletului include transportul numai pentru TUR si se achita la plecare.
 • Pasagerul trebuie sa se incadreze la maximum 40 kg, de bagaje. In cazul depasirii acestei greutăți, se va plati o diferența de greutate.
 • Plecarile sunt in fiecare zi de joi respectiv vineri din Suceava.
 • Cursele in zilele de Joi si Vineri sunt curse de linie regulate.
 • Transportatorul se obliga sa depuna eforturi pentru a asigura transportul pasagerului si bagajelor cu promptitudine.
 • Plecarea in cursa nu poate fi amanata ( intarziata ) din cauza intarzierii calatorilor. In caz de neprezentare, transportatorul dispune de loc in interesul sau.
 • Transportatorul nu isi asuma raspunderea cu privire la documentele de trecere a frontierei. De asemenea, transportatorul nu isi asuma nici o responsabilitate asupra continutului si cantității bagajelor calatorilor, inclusiv raspunderea vamala. Calatorii sunt obligati sa respecte legislatia in vigoare.

Mașinile din dotare

Nicktrans dispune de șapte autocare clasificate cu două stele și trei stele. Ambele tipuri ofera conditii excelente de calatorie, diferenta facandu-se doar prin prezenta cotierelor pe partea stanga respectiv dreapta exterior autocar. Masinile dispun de aer conditionat, sistem de incalzire independent, instalatie audio-video, DVD, toaleta, bucatarie etc. Numar de locuri: 35 – 72. De asemenea, sunt puse la dispoziția călătorilor sase microbuze clasificate cu o stea, sau categoria I, cu sistem de incalzire independent. Numar de locuri 9 – 20.

Trasee

Pe lângă transportul intern, în România, este organizat transportul de persoane pe următoarele trasee: Germania (Passau-Regensburg-Nurenberg-Wurzburg-Frankfurt-Bonn), Ungaria (Artand-Szolnoc-Budapesta-Gyo-Hegyeshallom și Artand-Szolnoc-Budapesta-Redics), Slovenia (Dolga Vas-Maribor-Ljubljana-Sezana), Austria (Nickelsdorf-Viena-Linz-Suben), Italia (Udine-Venezia-Padova-Bologna-Prtao-Firente-Roma-Napoli-Salerno-Cosenza-Calabria-Messina-Palermo, Udine-Venezia-Padova-Verona-Brescia-Bergamo-Monza-Milano-Novara-Torino și Udine-Venezia-Padova-Verona-Brescia-Piacenta-Alessandria-Genova-Savona-Imperia-San Remo), Franța (Nice-Aix En Provence-Nimes-Montpelier-Beziers-Narbone-Perpignan), Spania (La Jonquera-Girona-Barcelona-Lerida-Zaragoza-Madrid-Talavera-Merida-Badajoz și La Jonquera-Girona-Barcelona-Castellon-Valencia-Requena-Honrubia-Tarancon-Madrid-Segovia-Valladolid-Benavente-Leon-Oviedo), Portugalia (Estrmoz-Evora-Beja-Moura-Montemor-Lisabona), Belgia (Liege-Bruxelles-Ghent-Bruges-Calais), Anglia (Calais-Dover-London).

Închirieri autocare si microbuze

NICKTRANS ofera spre inchiriere, prin agentii de turism sau pentru grupuri organizate autocare si microbuze:

 1. AUTOCARE: Scania Irizar New Century, Mercedes 350 Turismo, Mercedes 404 RHD, Setra 215 HD, Berkof Axial 100, Setra 328 DT, Temsa Opalin 10, clasificate cu 2 sau 3 stele, dotate cu aer conditionat, instalatie audio-video, scaune rabatabile si extensibile, toaleta, servicii de bar, sistem de incalzire, cafetiera etc.
 2. MICROBUZE: Mercedes Sprinter, VW LT 35 Maxi, VW T4 Lang, VW Crafter, clasificate 1 stea, dotate cu sistem de incalzire, instalatie audio-video, scaune rabatabile si extensibile etc.

Tarifele sunt negociabile si valabile pentru minim 200 Km/zi parcursi. Ele se negociaza in functie de numarul de km parcursi, numarul de zile de inchiriere, timpul de stationare etc. Tarifele includ motorina, T.V.A., taxe de drum, carte verde, asigurare calatori si bagaje, diurne soferi. Tarifele nu includ taxe de parcare, tuneluri, taxe de intrare in orase, ferry-boat, cazare si masa soferilor ( pensiune completa ).

Nicktrans este cea mai bună alegere dacă suntem interesați de o firmă de transport persoane Germania.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu