Turul Romaniei pe bicicleta

vineri, septembrie 8, 2017 9:49
Posted in category Diverse

Bicicleta PegasAvem o tara frumoasa, minunata si nu este de mirare ca au venit strainii sa o inconjoare de la un capat la celalalt: unii cu carutele cu coviltir, altii cu bicicletele, pe Dunare si Marea Neagra cu barci improvizate sau vapoare. Anul trecut au trecut prin satul nostru niste francezi cu caruta si au oprit sa stam de vorba, iar noi, toti satenii, i-am ospatat de bucurie ca ne laudau tara.

Sa iei Romania la pas, te vei simti binecuvantat pe deplin. Dar sa mergi atat de mult pe jos, ai obosi. Instructiv ar fi sa faci turul Romaniei cu o bicicleta romaneasca, cu Pegas, marca eleganta care nu va imbatrani niciodata.

Sa pornesti dintr-un punct 0 si sa te intorci in acel punct schimband mereu traseul. Cu bicicleta poti parcurge zone de deal, de campiei si zone montane. O bicicleta romaneasca este adaptata stilului romanesc si acestui drag pamant, iar daca ar trebui sa fie definita in trei cuvinte, acestea ar fi: frumoasa, practica si rezistenta.

Magazinele de biciclete romanesti incurajeaza turul Romaniei pe bicicleta prin urmatoarele facilitati:

  • oferirea de reduceri prin intermediul voucherului Bucuresti 500;
  • reduceri cu ajutorul voucherului Dragitovarasi;
  • posibilitatea cumpararii in rate a produselor;
  • preturi pentru toate buzunarele.

Exista si biciclete camping, pliabile, cu trei viteze, care pot fi stranse la terminarea traseului si bagate in cort ca sa nu dispara sau sa nu le ploua. Greutatea unui asemenea model este de aproximativ 12 kilograme si este facuta din aluminiu, care este si usor si rezistent. Aceste produse sunt primele in topul preferintelor cumparatorului fiindca se pot strange si ocupa putin spatiu de depozitare. Portbagajul reprezinta un alt avantaj, ea putand fi folosita si la efectuarea unor cumparaturi sumare.

Este pacat sa ratam excursiile prin tara cu bicicleta, cand exista atatea reduceri in magazinele de specialitate.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags:

Adauga un comentariu