Ultimul sef al Securitatii omagiat de SRI

luni, august 15, 2016 17:14
Posted in category Dictatura comunistă

Iulian VladCu ajutorul mafiei PSD-iste, preponderent pro-comunistă, Securitatea și-a luat țara înapoi, deși, la drept vorbind, n-a pierdut-o niciodată. Refuzul bolșevicilor și securiștilor de a adopta Legea Lustrației și aplicarea punctului 8 al Proclamației de la Timișoara dovedește cu vârf și îndesat că România a aparținut Securității din 1989 până în prezent.

Iulian Vlad, șeful Securității, este omagiat, în timp ce Vișinescu, un simplu executant, este condamnat la 20 de ani de pușcărie. Aceasta-i dreptatea democrației originale, instituită în Românica de criminalul Ilici “KGB” Iliescu.

Adevaratele creiere ale sistemului comunist sunt bine mersi. Nici unul din sefii sistemului represiv din Romania- Securitate, Ministerul de Interne – NU a fost nici macar degradat militar. Multi au afaceri de succes, si-au pastrat privilegiile, casele si pensiile, care tocmai le-au fost marite de presedintele Klaus Iohannis.

De fapt, asistam la o piesa in care Visinescu este livrat multimii, in timp ce ceilalti, ADEVARATII VINOVATI, SUNT BINE MERSI.

Sa luam, spre exemplu, pe ultimul sef al Securitatii, generalul Iulian Vlad.

Unii il vad ca un guru, fosti premieri merg la el pentru a lua lumina, analisti cunoscuti, ca Cozmin Gusa,se lauda ca sunt primiti in iatacurile acestuia. Dar Iulian Vlad nu este deranjat de nimeni. Decat de invitatiile oficiale la parangheliile SRI. Unde este OMAGIAT OFICIAL.

IULIAN VLAD SI-A LUAT SRI-UL INAPOI

18 decembrie 2014. Presedintele ales Klaus Iohannis comemora la Timisoara mortii din decembrie 1989.

In acceasi zi, la sediul central al SRI, avea loc o festivate, unde generalul Iulian Vlad era personaj central.

Se sarbatorea Ziua Luptătorului Antiterorist şi a aniversării a 40 de ani de la înfiinţarea primelor structuri româneşti cu responsabilităţi în materie antiteroristă. Adica SRI isi asuma OFICIAL o parte din sistemul represiv comunist.

A vorbit generalul Iulian Vlad, fostul şef al Securităţii şi mai apoi spune site-ul SRI: „S-au adresat audienţei domnul gl. (r) Gabriel Oprea, viceprim-ministru pentru securitate naţională şi ministru al afacerilor interne, domnul George Cristian Maior, directorul SRI, şi domnul gl.lt. Florian Coldea, prim-adjunct al directorului SRI, aceştia aducând un omagiu tuturor acelor patrioţi anonimi care şi-au dedicat viaţa luptei împotriva ameninţării teroriste.”

A fost proiectat şi un filmuleţ în care Securitatea de pe vremuri era lăudată pentru lupta antiteroristă, lucru de care Maior şi Coldea, cot la cot cu generalul Vlad, se declarau foarte mândri.

FILMUL ESTE INTITULAT DE SRI; TRADITIA BINELUI

Practic, SRI şi-a asumat în acest mod acţiunile Securităţii. Lupta aşa zis antiteroristă a Securităţii în perioada comunistă a constat în foarte multe crime făcute în străinătate, în special în spaţiul NATO. Secţia română a Europei Libere, finanţată de Congresul american, a fost tinţa a numeroase acţiuni ordonate de Securitate în care a fost folosit în câteva cazuri şi teroristul internaţional Carlos Şacalul. Trei directori ai Europei Libere au murit în urma unor acţiuni ale Securităţii. De asemenea, Securitatea română lucra la aceea vreme şi cu grupările teroriste arabe. Le-a finanţat logistic şi financiar, inclusiv într-un atentat pus la cale împotriva preşedintelui Ronald Reagan, din fericire eşuat. (Sursa)

FILMULETUL SRI:

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Ultimul sef al Securitatii omagiat de SRI”

 1. Livia says:

  august 16th, 2016 at 9:49

  O înaltă reptilă președintele Klaus… Trebuie Dat jos Dar Cum ? Obedient celor care l-au pus să îl prindă (Cum să se lase trădați ei trădători meseriași atât de ușor Și ieftin ?) revoltat celor care l-au ales în fapt, în final…

 2. De ce nu era atacat SRI-ul atunci cand era plin ochi de fosile bolsevice? | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 18th, 2019 at 20:17

  […] Ultimul sef al Securitatii omagiat de SRI […]

 3. Structura de comandă a Departamentul Securităţii Statului (DSS) la 22 decembrie 1989 (I) | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 16th, 2019 at 9:33

  […] Ultimul sef al Securitatii omagiat de SRI […]

Adauga un comentariu