Pupincuriştii lui Ceauşescu au adus şi menţin la putere mafia PSD-istă

marți, iunie 14, 2016 18:28

PSDRomânia, tara creștină ce plânge după un dictator ateu ce a demolat biserici monumente istorice

De ce PSD-ul, deși format din hoți, mafioți, interlopi, este votat de “bobor”? Simplu: așa a fost educat “boborul” timp de decenii de catre comunismul criminal. Într-un dispreț total față de anticorupție. De altfel, PCR-ul însemna, dincolo de aberațiile criminale ale unui Marx (evreu, nostalgici bolșevici) sau Lenin (finantat de evrei, pupincuriști comuniști, ce meritați deportați în Coreea de Nord, să gustați din plin binefacerile comunismului), “Pile-Cunoștințe-Relații”. La asta se reducea totul. Îți doreai o butelie, trebuia să ai pile în organizația de bază a Partidului Comunist Român. Îți doreai o funcție, trebuia să-i tragi câteva limbi în fund cizmarului analfabet și savantei de renume mondial cu 3 clase absolvite și apoi să ai ceva relatii, pentru a spera la respectiva funcție. Dar paradoxul strigator la cer pare a fi următorul: la recensământul din 2011, 99% dintre românași s-au declarat creștini. Cu toate acestea, peste 40% dintre români (dacă nu chiar peste 50%) regretă comunismul ateu, adică plâng după un regim care nega existența lui Dumnezeu, un regim care în URSS-ul lui Stalin a interzis ani de zile intrarea în biserici, multe dintre acestea fiind demolate de ciuma roșie, ca să nu mai vorbim de miile de preoți ortodocși ruși uciși și deportați din ordinul comunistului Stalin.

Mafia PSD-istă este votată de pupincuriștii bolșevismului criminal, cel care a sfârtecat România, adică a acceptat furtul Basarabiei, nordului Bucovinei și Ținutului Herța de către Moscova, cea care a finanțat terorismul bolșevic pe toate meridianele globului

Celor cărora li se pare ciudat că infractorii PSD-iști sunt votați de românași, le-aș aminti că toți votanții PSD-iști regretă comunismul, adică regretă un criminal precum Ceaușescu Nicolae. De ce criminal? Iată două dovezi clare.

 • Dovada numărul 1: înainte de a ajunge Cizmarul-șef al RSR (Republicii Securistice România), acesta a dat ordin să fie uciși țăranii care se împotriveau colectivizării
  Iată una din aceste situații: „La 4 decembrie 1957, având gradul de general-locotenent de armată (fiind șeful Direcției Superioare Politice a Armatei și adjunct al Ministrului Forțelor Armate), Ceaușescu a condus unitățile militare care au înăbușit răscoala țăranilor din Vadu Roșca (jud. Vrancea) care se împotriveau colectivizării forțate. Flancat de două tancuri, Ceaușescu ordonă personal deschiderea focului de pe mitralierele aflate în camioanele care însoțeau tancurile. 9 țărani sunt uciși de gloanțe (Aurel Dimofte, Ionuț Cristea, Ion Arcan, Dumitru Crăciun, Toader Crăciun, Stroie Crăciun, Dumitru Marin, Marin Mihai, Dana Radu) și alți 48 sunt răniți.” (Sursa)
 • Dovada numărul 2: Ceaușescu a dat ordin clar să se tragă la Timișoara
  Și au murit elevi de liceu, studenți, muncitori, artiști etc. Pe ei nu-i jeliți nostalgici bolșevici? Ei nu earu spioni unguri sau sovietici, canalii comuniste. Erau oameni ca noi, nu ca voi, deoarece voi nu vă puteți numi oameni. Cei care au ieșit în stradă în 1989 s-au săturat să stea în întuneric, să sufere de foame, de frig, s-au săturat de minciunile bolșevice, de propaganda ateistă, de îndobitocire, de izolare etc. Iată dovada ordinului dat de Ceaușescu pentru a se trage la Timișoara.

PSD-ul este urmasul de drept și de fapt al partidului înființat la Moscova, finanțat de Moscova și care a rupt România de restul lumii vreme de 50 de ani. Urmașul partidului celor care ne-au deportat străbunii în Siberia, ne-au falsificat istoria, ne-au măcelărit elitele, ne-au învățat să furăm, să mințim, să dăm și să luăm șpăgi.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Pupincuriştii lui Ceauşescu au adus şi menţin la putere mafia PSD-istă”

 1. Ceausescu a fost “fetita” lui Gheorghiu-Dej in puscarie | A șaptea dimensiune says:

  iunie 26th, 2016 at 10:17

  […] Pupincuristii lui Ceausescu au adus si mentin la putere mafia PSD-ista […]

 2. Ultimul sef al Securitatii omagiat de SRI | A șaptea dimensiune says:

  august 15th, 2016 at 17:15

  […] Pupincuristii lui Ceausescu au adus si mentin la putere mafia PSD-ista […]

 3. Romania cretina ce tine in spate grupul mafiot numit PSD | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 13th, 2016 at 18:00

  […] Pupincuristii lui Ceausescu au adus si mentin la putere mafia PSD-ista […]

 4. Aberatia unor asa-zisi anti-PSD-isti: este urat PSD-ul, dar este adorat dictatorul Ceausescu | A șaptea dimensiune says:

  mai 4th, 2019 at 20:08

  […] Pupincuristii lui Ceausescu au adus si mentin la putere mafia PSD-ista […]

Adauga un comentariu