Un apartament în Herăstrău, visul oricărui bucureștean

sâmbătă, octombrie 22, 2022 13:24
Posted in category Diverse

Tineri

Achiziția unui apartement este mai mult decât să găsești un spațiu bun în care să locuiești, ci este o adevărată investiție. Sunt multe criteriile după care te ghidezi atunci când cauți apartamente de vanzare Bucuresti, și fiecare le știe cel mai bine. Întotdeauna o familie cu copii va lua în calcul școlile din zonă, accesul la rețeaua de transport în comun, dacă există sau nu parcuri prin apropiere. În schimb, o familie tânără va prefera o locație amplasată cât mai bine și mai aproape de centru, pentru a avea la dispoziție multe distracții.

Herăstrău, una dintre cele mai bune zone

Există în Capitală multe zone unde toată lumea și-ar dori să locuiască, dar au parte și de un dezavantaj pentru unii dintre bucureșteni: sunt mult prea scumpe pentru posibilitățile lor. Totuși, dacă bugetul tău nu este chiar unul modest, ai putea lua în calcul apartamente de vanzare Herastrau, pentru că aici există cam tot ce îți dorești.

Zona unde toată lumea vrea să locuiască

Chiar dacă nu ești din București, tot ai auzit de Herăstrău. Această zonă este una dintre cele mai râvnite de cei care vor să își cumpere un apartament în Capitală. Și asta nu acum, de curând, ci din cele mai vechi timpuri, deoarece aici, pe la 1880 era locul preferat de promenadă al locuitorilor urbei. De atunci și până în prezent a suferit numeroase modificări, dar cu toate acestea, a rămas un topul preferințelor. Și cum ar putea să nu fie așa din moment ce în apropiere avem Parcul Herăstrău, unde te poți relaxa după o zi grea la serviciu, poți face mișcare sau să de distrezi pe cinste alături de cel mic. De fapt, este mai mult decât un parc, pentru că aici ai parte și de bibliotecă, expoziții, teatru de vară, terase și restaurant, cinematograf, locuri de joacă, pistă de karting, terenuri unde poți practica tenis sau să îți exersezi loviturile de golf și multe altele. Spațiul este pur și simplu insuficient pentru a le prezenta pe toate, așa că ne oprim aici.

Accesibilă pentru toate mijloacele de transport

Zona Herăstrău mai este preferată și pentru că este una foarte accesibilă din orice colț al Capitalei. Aici ajung multe autobuze, tramvaie, există și stație de metrou. Nu este de mirare că este una foarte căutată și preferată de toată lumea.

De ce să locuiești aici

Dacă toate cele menționate mai sus nu te-au convins că avem de a face cu una dintre cele mai bune zone de locuit din București, îți spunem și că avantajele imobiliare ale locației sunt multe. Poți opta pentru un apartament cu vedere spre parc sau lac, iar faptul că există destulă verdeață prin zonă o face o zonă în care poluarea nu este atât de prezentă. În zonă sunt multe locuri de joacă și unități de învățământ, dar și multe alte avantaje pe care chiar nu ai cum să le ignori.

Ansambluri rezidențiale sau blocuri vechi?

Nu contează prea mult asta, totul depinde de preferințele tale. Avantaje și dezavantaje sunt de partea celor două opțiuni, tu știi cel mai bine care sunt cerințele tale și ale familiei tale și ce vi se potrivește cel mai bine. De regulă, localizarea, facilitățile, accesul la mijloacele de transport în comun, prețul sunt cele mai întâlnite criterii de selecție. Aspectul și starea apartamentului contează enorm, la fel și posibilitățile de personalizare după bunul plac al acestuia. Cât privește prețul unui apartament în zonă, aici prețurile pot fi destul de ridicate, dar de regulă sunt cuprinse între 125.000 și 3.850.000 euro. Dar, cine nu își dorește să locuiască în această zonă?

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu