Un decor de calitate cu Cromatique

duminică, iunie 7, 2020 10:45
Posted in category Diverse

CromatiqueNu ştiu alţii cum sunt, dar pentru mine decorul este foarte important. Mi-am dorit mereu un decor superb pentru propria-mi locuinţă. Şi aici trebuie să-mi recunosc slăbiciunea pentru catifea. Niciun alt material nu se ridică, în ochii mei, la înălţimea catifelei. De aceea, m-am bucurat teribil în momentul în care am descoperit, pe site-ul cromatique.ro, catifea pentru canapele. Acolo găseşti foarte multe tipuri de catifea, din in, din bumbac, din vascoza, de la catifea tapiterie până la catifea din bumbac.

De ce merită să cumperi de la Cromatique?

De fiecare dată când alegem locul de unde cumpărăm un produs, există un motiv sau mai multe pentru care am ales acel loc. În cazul meu, am preferat Cromatique din câteva motive clare, care pot deveni universal valabile. Acum, sincer, mi s-ar părea absurd ca cineva să nu cumpere, să rămână indiferent, la avantajele oferite de Cromatique.

Cromatique

În primul rând, chiar dacă nu eşti din Bucureşti, cum este cazul meu, vei putea comanda în magazinul sus-amintit. Intrând în legătură cu personalul care se ocupă de vânzarea produselor, de un profesionalism impecabil, vei avea parte de o experienţă plăcută, mai exact de o comunicare foarte bună, iar cerinţele şi nevoile tale vor tratate cu atenţie şi responsabilitate. Pentru cei de acolo, tu nu eşti un număr de client, ci eşti o persoană unică şi vei fi tratat ca atare.

În al doilea rând, Cromatique nu vinde doar catifea, comandată de mine, ci şi materiale textile pentru tapiţerie, perdele sau draperii confecţionate la comandă, toate acestea din materiale textile care îndeplinesc cele mai exigente cerinţe: durabile, rezistente, din fibre naturale.

În al treilea rând, în cazul în care mergi la showroom-ul Cromatique, situat în centrul Bucureştiului (str. Occidentului, nr. 42, sector 1), în apropierea Liceului de Muzică George Enescu, Calea Victoriei, dacă vreţi un reper, te vei bucura de aspectul plăcut şi atmosfera degajată de acolo, vei admira o multitudine de materiale textile (ţesături), vei aprecia foarte multe modele de produse, în ton cu cele mai noi tendinţe în domeniu.

Cromatique

Fără să exagerez deloc, pot spune cu mâna pe inimă că, de exemplu, nicăieri nu am căzut atâtea nuanţe de catifea, aşa cum am văzut la Cromatique. Sute de nuanţe de catifea, din care poţi alege. O încântare, nu alta. Este imposibil să nu fii impresionat de atâta diversitate. Este practic paradisul catifelei.

La fel stau lucrurile şi dacă vorbim despre draperii, perdele, tapiţerii. Practic este de neconceput să nu găseşti culoarea sau modelul care să-ţi placă şi pe care să-l alegi. Cromatique este o lume aparte, o lume a rafinamentului şi gustului desăvârşit, care te cucereşte de la prima întâlnire, aşa cum s-a întâmplat în cazul meu.

Mergeţi la Cromatique! Pe site sau la showroom. N-o să regretaţi!

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu