Unde comandam lumanari nunta

luni, noiembrie 14, 2016 19:31
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniSper ca v-ați consultat agenda pe 2017, iar acolo aveți trecute niște evenimente mai deosebite, cum ar, de-o pildă, două, trei, niște nunți. Iar calitatea în care ajungeți la astfel de evenimente nu este cea de simpli nuntași, adică niște urări acolo, “Casă de piatră” și restul, ci aceea de nași, socri, miri etc. În acest caz, veți avea nevoie de lumanari nunta. Cum suntem în anul 2016, adică în perioada revoluției tehnologice, după unii chiar mai importantă decât revoluția industrială din urmă cu ceva secole, nu mai este nevoie să intrăm în tot felul de dughene prăfuite, unde ne așteaptă figura acră a unui vânzător plictisit, care să ne ofere niște lumânări pentru nuntă de mâna a șaptea.

Așadar, varianta de secol XXI, sau de mileniu 3 dacă vreți, este să adăugăm în coșul online lumânările de nuntă care ne plac. Și, slavă domnului Steve Jobs, sau Bill Gates, dacă vreți, sau alți oameni celebri care ne-au oferit varianta arderii gazului pe Facebook, pentru a glumi puțin, avem de unde alege lumânări de nuntă ce sigur vor fi apreciate, admirate, invidiate. “De unde or fi făcut rost ăștia de lumanari nunta atât de speciale?”, își vor spune unii, neștiind săracii că o simplă informație face diferența, cum se spune, în lumea de azi. Iar voi, cititorii acestui site, sunteți privilegiați din acest punct de vedere: aveți acces la informații utile, interesante, unice, pe ici, pe colo, prin multe articole.

Cum stați cu numărul banilor din cont? E bine, dar e loc și de mai bine, nu-i așa? La cele 6 cifre ale numărului banilor din cont se mai poate adăuga măcar o cifră, fie și un zero nevinovat, doar știu că sunteți inteligenți, din moment ce ați ajuns până aici cu cititul acestui material și, în general, intrați des pe acest blog. De ce v-am întrebat de bani? Simplu: vreau să vă recomand niște lumanari nunta de lux, care mi-au rămas în memorie și pe care nu le-am avut la nuntă, pe atunci fiind o altă lume, ceva mai puțin evoluată. Sunt o splendoare, nu alta. Mai mult, lumânările pot fi personalizate cu numele sau inițialele mirilor și/sau data nunții. Iar aceste modele de lumânări nu necesită împodobirea cu flori naturale sau alte accesorii, deoarece arată prea bine pentru a fi nevoie să mai adăugăm ceva la ele. Pe mine m-au cucerit aceste lumânări pentru nuntă. Sunt absolut superbe, o încântare pentru ochi, o delectare a simțurilor.

Ce spuneți pe acolo, prin spate? Că nu toată lumea se pregătește de nunți în 2017? Nu-i nimic, pentru voi am alte recomandări, cel puțin la fel de tentante. Ce spuneți de niște lumânări decorative? Le puteți folosi și acasă, dar și cu ocazia altor evenimente importante. Sau, ce spuneți de niște lumânări de iarnă? Tot vin Sărbătorile și dorim cu toții să avem ceva deosebit pe masa de Crăciun. Sau ce spuneți de ceară parfumată pentru lumânări? Cea care ne creează o atmosferă unică, de basm, într-un anotimp al poveștilor spuse la gura sobii.

Și aș mai avea de povestit. Dar nu vreau să vă plictisesc, lungind-o prea mult. Intrați și alegeți după pofta inimii. Solul a transmis mesajul. Folosiți-l și bucurați-vă de el.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu