Unde comandam online cele mai bune scaune auto copii

sâmbătă, iunie 4, 2016 13:22
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDupă cum știm cu toții, legislația în vigoare prevede obligativitatea scaunului special pentru copiii de până la 3 ani. Dacă sunteți în această situație, anume de a merge cu un copil în mașină, sau doriți să vă pregătiți pentru viitorul în care va apărea această situație, există un magazin online unde puteți comanda cele mai bune scaune auto copii.

Bebecarucior.ro, căci despre acest magazin online este vorba, are o vechime de peste șapte ani în România, iar scaunele auto pentru copii pe care le putem comanda aparțin unor branduri renumite pentru calitatea si siguranta produselor oferite. De exemplu, putem alege scaune auto isofix la care beneficiem de o reducere a prețului de 10%, aplicate la prețuri care oricum sunt accesibile, dacă ne gândim la raportul, devenit clasic, preț/calitate. Pentru cei care nu știu, scaunele auto ISOFIX au caracteristici care ne determină să le alegem precum: centurile au sistem de prindere in 5 puncte, spatarul prezinta 5 pozitii de reglare de la pozitia de drum pana la cea de somn, prezinta centuri reglabile pe inaltime, instalarea scaunului in masina se face rapid si in conditii de siguranta, design modern si sportiv, partea de sezut a fotoliului este realizata dintr-un material special ce confera scaunului auto o caracteristica importanta mai ales la drum lung: confortul copilului dumneavoastra, scaunul auto are partea laterala armata care ofera protectie maxima in cazul coliziunilor laterale, spatarul este prevazut si cu un reductor pentru cap si un reductor pentru sezut, utilizabil in prima etapa a folosirii scaunului, tapiteria este confectionata dintr-un material moale si placut la atingere ce lasa pielea bebelusului sa respire, tapiteria este detasabila si usor de spalat.

Scaunele auto pe care le putem comanda pe site-ul bebecarucior.ro pot fi alese și în funcție de greutatea copilului. De exemplu, puteți alege scaune auto 9-36 kg dacă juniorul dumneavoastră se încadrează în această categorie. Și acesta este doar unul din filtrele care ne ajută să căutăm scaune auto copii și să le găsim cu ușurință.

Dacă vreți cele mai bune scaune auto copii, bebecarucior.ro este cea mai inspirată alegere.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu