Unde stocăm online fotografiile

luni, februarie 3, 2014 21:10
Posted in category IT

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniNu toată lumea are un server, așa încât apare în multe situații necesitatea de a urca pozele pe un site, unde putem avea oricând acces la ele. Variante sunt, iar mai jos sunt enumerate șase modalități în care puteți stoca fotografiile voastre.

  1. Prima recomandare este aproape clasică. Foarte mulți dintre noi, inclusiv subsemnatul, folosesc Flickr, site-ul celor de la Yahoo!. Limita este de 1 TB, adică puteți încărca suficiente poze.
  2. Joomeo este un alt site unde putem stoca, organiza și partaja gratuit fotografiile. Puteți încărca și înregistrări video pe acest site. Nu există o limită pentru numărul fotogarfiilor urcate pe site. Mai mult, puteți crea slide-uri ale pozelor dumneavoastră și puteți comanda print-uri ale fotografiilor, indiferent de formatul pozei.
  3. MyShoeBox oferă gratuit spațiu nelimitat de stocare pentru fotografii. Dimensiunea maximă a unei fotografii este de 20 MB, iar rezoluția fiecărei poze va fi comprimată la 1020 pixeli. Pe acest site, fotografiile voastre sunt securizate și criptate, plus că pot fi partajate.
  4. Pumpic oferă spațiu nelimitat de stocare pentru poze gratuit, dar doar în format .jpg. Puteți încărca fotografii și de pe dispozitive mobile, cum ar fi cele cu sistem de operare Android.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu