unicshop.ro, microscoape pentru firma ta sau institutia in care lucrezi

marți, iunie 23, 2015 17:34
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniAtunci când eram copil, plin de curiozități de tot felul, mi-ar fi plăcut să am în școală laboratoare dotate, în care teoria, uneori destul de searbădă, să fie înlocuită cu practica. Se știe doar că un minut petrecut în laborator face cât zece ore de teorie. Astăzi, se poate dota orice școală, instituție în general, sau orice firmă cu aparatură de ultimă generație. De exemplu, dacă sunteți interesați de un microscop scolar performant, urmați legătura anterioară. Microscopul USB portabil Dino-Lite Basic, pe care-l puteți vedea și comanda la link-ul anterior, poate fi folosit la fel de usor de catre copii sau de catre profesionisti. Se poate folosi ca microscop biologic, microscop criminalistic, microscop pentru electronisti, microscop pentru ceasornicari, microscop pentru bijutieri etc. Este ideal pentru utilizare industriala, stiintifica, pentru oricare dintre pasiunile sau afacerile voastre.

Cu un microscop biologie, disponibil la legătura anterioară, orele de curs vor căpăta un farmec aparte. Puteți alege microscopul dorit, având pe site filtrele atât de utile: după rezoluție, după mărire, după facilități, după producător, după măsurare etc. Microscoapele le primiți acasă, prin curier sau poștă, sau le puteți ridica de la sediul firmei. Mai multe detalii găsiți pe site.

Tot pe site mai puteți vedea și comanda multe alte produse din categoriile: microscoape portabile USB, microscoape USB cu soluții speciale de iluminare, microscoape portabile DVI, microscoape portabile TV, microscoape portabile cu recorder digital, camere microscoape si endoscoape, microscoape medicale, accesorii microscoape, suporti hands-free, telefoane PDA GPS, cadouri PC & Notebook, scanere ultraportabile, imprimante ultraportabile, camere web Minoru 3D etc.

Sau poate sunteți interesați de inspectii industriale ale materialelor cu reflexie puternica, inspectii asupra circuitelor electronice, verificarea bijuteriilor, verificarea monezilor si a bancnotelor, criminalistica, verificarea calitatii printarii/imprimarii, ajutor la citit, chat on-line (sharing details) etc. În acest caz, cea mai bună opțiune este achiziționarea Microscopului portabil USB Dino-Lite AM4113ZT4 cu lumină polarizată și factor mare de mărire. Este o solutie accesibilă, ca pret, pentru utilizare industriala, stiintifica sau pentru orice altă afacere pe care o derulați. Include soft „DinoCapture” pentru captura foto si video, permite captarea de imagini si video printr-un simplu click, sisteme de operare suportate fiind: Windows 7, Vista, XP, 2000, Windows Server 2003. Dispune de o rata impresionanta de marire: 400~470x ce permite analizarea celor mai mici detalii. Și este doar un exemplu de produs extrem de util în activitatea fiecăruia dintre noi.

Dragii moșului, dacă simțiți că aveți nevoie de un microscop performant, folosiți această recomandare. Este cea mai bună alegere.

Unic Shop

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu