usi-bune.ro, usi de interior pentru locuinta sau firma ta

sâmbătă, ianuarie 2, 2016 11:04
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniSper ca v-ați simțit bine de Sărbători, iar in 2016 sunteți pregătiți pentru proiecte îndrăznețe. Iar dacă proiectele voastre includ și achiziționarea unor usi de interior din lemn masiv, ați descoperit locul unde puteți comanda astfel de uși. Se execută și uși la comandă, într-un termen cuprins între 20 și 30 de zile lucrătoare. Aveți garantie 2 ani la toate produsele comandate, iar, dacă solicitați, puteți beneficia și de întreținere post garantie.

Elementele usilor din lemn, cadrul, traversele, tocul usilor furniruite si elementele pentru scari si balustrade sunt executate din lemn uscat in uscatoare specializate. Finisajele sunt realizate cu baituri, grunduri si lacuri de calitate pentru a obtine un aspect placut si o buna rezistenta in timp. Dar haideți să vedem mai în detaliu ce putem comanda.

 • Usi de interior din lemn de stejar sau tei.
 • Usi de exterior din lemn stratificat de stejar.
 • Usi interioare furniruite.
 • Scari interioare din lemn de stejar sau fag in configuratia dorita.
 • Usi la comanda
  Usi din lemn sau usi furniruite executate pe dimensiunile dorite intr-o gama larga de modele si culori.
 • Usi furniruite
  Furnirul natural poate fi din stejar, mahon, nuc sau wenge. Cadrul,traversele si tocul acestor usi sunt confectionate din lemn de brad iar structura interioara este de tip fagure.
 • Usi interior din lemn
  Usi executate din lemn stratificat de stejar sau tei intr-o gama diversa de modele.
 • Usi exterior lemn
  Usi din lemn stratificat de stejar, impregnate cu produse pe baza de apa (bait, grund, lac) pentru o buna rezistenta in timp la diferentele de temperatura si umiditate. Usi echipate cu sistem de inchidere Roto.
 • Scari de interior si balustrade din lemn
  Scari confectionate din stejar sau fag in configuratia si nuanta dorita.
 • Captuseli
  Sunt elemente care imbraca grosimile peretilor. Acestea pot fi din lemn pentru usile din lemn sau din pal furniruit pentru usile furniruite.
 • Pervazuri
  Sunt cadre care acopera rostul dintre perete si toc. Pot fi executate din lemn masiv sau din mdf furniruit in functie de tipul usilor.
 • Sticla sablata sau sticla ornamentala
  Gasiti o gama diversa de modele, iar la comanda (4-7 zile lucratoare) pot fi executate vitralii si sticla sablata in culori si modele variate.

Mai sunt executate la comanda si elemente pentru scari interioare – trepte, contratrepte, balustrii, mana curenta, plinta – din lemn de stejar sau fag, conform specificatiilor, la preturi imbatabile. Informatii despre alte produse si servicii gasiti pe site. Tot acolo gasiti datele de contact. Iar in imaginea de mai jos puteti vedea un model de usa de interior, materialul fiind stejar stratificat sau tei stratificat.

usi-bune.ro, usi de interior pentru locuinta sau firma ta

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu