Utilizeaza un ventilator centrifugal

marți, februarie 16, 2016 18:21
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniRomania trăiește, adică respiră economic, datorită celor care au curajul, inspirația, hotărârea și “tupeul” să pună pe picioare o afacere. Aceste mici sau mijlocii (sau mari) oaze economice țin în spate o întreagă țară, începând cu bugetarii mult prea numeroși în anumite domenii și terminând cu tot felul organizații și paraorganizații politice. Pentru cineva din mediul de afaceri românesc, am un îndemn în acest material: utilizeaza un ventilator centrifugal. Toate ventilatoarele si accesoriile comercializate, despre care găsiți informații la legătura anterioară, sunt facute in conformitate cu cele mai stricte standarde in ceea ce priveste productia, controlul calitatii si calitatea garantiei sistemelor, in conformitate cu reglementarile UE, in ceea ce priveste standardele de siguranta.

Haideți să vedem mai în amănunt ce echipamente și servicii de ventilație și climatizare putem comanda. Avem așa:

 • Ventilatoare axiale
  Un exemplu de ventilator axial este ventilatorul din Seria Rotex, pentru montaj pe perete. Se poate folosi în spații largi, depozite, la echipamente și mașini industriale. Are motor cu protecție termică, temperatura de lucru fiind între – 300 C și 700 C.
 • Ventilatoare centrifugale
  Cum ar fi cele din seria DA, ventilatoare centrifugale dublu aspirante, cu transmisie directă. Sunt echipate cu cu rotor cu pale curbate inainte, fiind proiectate in scopul obtinerii eficientei maxime cu un nivel acustic scazut. Aceste ventilatoare se preteaza unde proiectul solicita un ventilator eficient de dimensiuni mici. Se pot folosi in domeniul industrial cat si in cel civil, in echipamente ca generatoare de aer cald, hote industrial, HORECA etc.
 • Ventilatoare de acoperiș
  Cum ar fi cele din seria CRE, cu profil jos si motor cu rotor extern. Au rotor cu pale curbate în spate și viteză reglabilă. Se pot folosi la extracția aerului cu montaj pe acoperiș.
 • Recuperatoare de căldură
  Se pot alege, de exemplu, cele din seria RECU NOVO PLUS, proiectate pentru aplicatii care necesită recuperare de căldură în medii comerciale sau rezidențiale.
 • Ventilatoare ATEX
  Cele din seria CENTRIFUGO EEX sunt echipate cu motoare monofazice și trifazice ATEX. Sunt ideale pentru locatiile unde poate apărea riscul de explozie.
 • Ventilatoare carcasate
  De exemplu, cele din seria AXI BOX sunt ventilatoare axiale in carcasa izolanta termo-acustic. Se pot utiliza in industrie, depozite, ateliere, spatii largi, parcari, uscatoare. Au tensiuni, viteze si frecvente diferite, motoare cu 2 viteze.
 • Ventilatoare de tubulatura
  Cele din seria TUB sunt ventilatoare centrifugale de extractie pentru instalare intre tuburi. Sunt recomandate pentru instalare pe tubulatura cu putine sectiuni. Designul le permite instalare la inceputul, la mijlocul sau la sfarsitul instalatiei.
 • Ventilatoare rezistente la foc
  Cele din seria PIROS BOX sunt ventilatoare axiale pentru extracție fum. Proiectate pentru a lucre in zona de risc. Indeparteaza vapori toxici si gaze in caz de incendiu. Ideale pentru extractia fumului datorat temperaturilor inalte.
 • Ventilatoare casnice
  De exemplu, cele din seria PANEL sunt ventilatoare axiale cu profil subtire, pentru toaleta si baie. Se pot folosi pentru ventilatii in spatii mici sau prin tubulatura cu lungime redusa.
 • Perdele de aer
  Cele din seria PLUS sunt perdele de aer cu presiune ridicata, pentru spatii comerciale si industriale. Împiedică pătrunderea aerului din exterior în spațiile vizate.
 • Grile și anemostate
 • Tubulatura
  De exemplu, tubulatura ventilatie flexibila are tubul interior alcătuit din: 3 straturi de aluminiu intercalate cu 2 straturi de poliester, lipite cu adeziv poliuretanic, incorporand o spira din otel care mentine forma circulara. Izolatia propriu-zisa consta intr-un strat izolant din fibra de sticla, iar invelisul exterior – cel care realizeaza bariera de vapori, este din aluminiu.

Utilizeaza un ventilator centrifugal și afacerea ta va prospera.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu