Vino acum în magazinele EXPERTOPTIC pentru consultații rapide ochelari în Suceava

luni, ianuarie 29, 2024 19:17
Posted in category Diverse

Optică medicalăSunt multe acele cazuri când, din diverse motive, se amână mersul la un control oftalmologic, chiar dacă semnele necesității lui sunt tot mai evidente. Într-o lume aflată într-un haos continuu și preocupată tot mai tare de muncă, copiii și tot ceea ce înseamnă viață activă, oamenii amână de multe ori să meargă și să se îngrijească de sănătate.

Acest lucru nu este neapărat benefic pentru corp și pentru anumite componente ale acestuia. Ca de exemplu ochii. Sănătatea lor este importantă, de aici și necesitatea unui control cât mai des posibil. Medicii recomandă un control o dată la 6 luni, pentru a putea depista unele probleme de sănătate.

Dacă consideri că este cazul, atunci vino acum pentru consultatii ochelari Suceava la EXPERTOPTIC. Aici vei fi întâmpinat de un personal cu experiență, unul care te va ajuta să vezi care sunt valorile dioptriei tale și dacă este cazul să porți ochelari sau lentile de contact. Consultul are loc în incinta locației și tot atunci vei putea să îți configurezi ochelarii de care a nevoie.

Un personal specializat îți va evalua vederea și te va informa cu privire la aceasta

Dacă alegi să te programezi la EXPERTOPTIC, trebuie să ai în vedere faptul că îți vei afla valorile dioptriilor pe loc. Este un avantaj pe care acest magazin îl oferă clienților. Vei ști imediat dacă ai nevoie de ochelari de vedere sau de lentile de contact. Ulterior, te vei putea orienta către configurarea acestora. Tot personalul de acolo te va ajuta și îți va pune la dispoziție variantele de ochelari de care ai nevoie, ramele și lentilele necesare.

Vei putea alege lentile de calitate. Probabil ai auzit de acele lentile care se închid atunci când ieși afară și se deschid când ești înăuntru, sau de acele lentile contra luminii albastre benefice atunci când stai pe telefon sau pe calculator multe ore.

La fel și în cazul ramelor. Vei găsi rame mai ieftine sau mai scumpe pentru orice buzunar. Cele scumpe provin de la branduri de renume cunoscute în întreaga lume. De menționat Vogue, Police, Nina Ricci sau Furla. Dacă ești interesat de un produs anume, atunci personalul din cadrul EXPERTOPTIC te va ajuta să afli mai multe despre acesta.

Programează-te online la o consultație în cadrul EXPERTOPTIC

Dacă vrei să programezi o vizită în cadrul Expertoptic, află că o poți face telefonic sau online. Este mult mai ușor să o faci online și să te asiguri că ți-ai rezervat locul la un consult gratuit în cadrul EXPERTOPTIC

În pagina oficială expertoptic.ro poți să faci acest lucru și să vezi mai multe detalii despre tot ceea ce înseamnă consult și ochelari de vedere. Vei avea ocazia să descoperi și să citești și mai multe informații despre tot ce înseamnă EXPERTOPTIC ca magazin și un loc special în care îți găsești ochelarii de vedere potriviți.

Date de contact:

Suceava – 0740 952 952
Botoșani Calea Națională – 0744 754 754
Botoșani Carrefour – 0755 538 538
Rădăuți – 0747 750 750
Fălticeni – 0751 341 341
Roman – 0755 589 589

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu