Viorel Ponta, penalul analfabet

miercuri, mai 11, 2016 15:58

Viorel PontaViorel Ponta, PSD-istul minune, nu reușește să scrie corect, în limba română, câteva fraze. Iar acest imbecil a fost prim-ministru. Mafioții știu de ce.

După cum se vede în imaginea de mai jos, VV Ponta nu reușește să pună niște amărâte de virgule într-un text, de te întrebi cum o fi ajuns procuror un asemenea analfabet. Cum poți fi altfel decât imbecil din moment ce scrii “în care “jurnaliștii “ ca dvs”, corect “jurnalisti”, sau “plagieaza”, corect “plagiaza”, sau “ati fost perchezitionati cu mascatii toată redacția de la “Adevărul””, corect “a fost perchezitionată cu mascații toată …” Afirma Mircea Marian pe Facebook, pe bună dreptate, “Ăsta cred că a „plagieat” şi la Bac, altfel nu văd cum l-a trecut”.

Și dacă tot veni vorba de VV Ponta, iată un extras dintr-un material ce poate fi citit integral dacă urmați legătura.

Cu ce Agenți ruși KGB și GRU umbla tânărul Ponta la revoluția din 1989 și cum ne minte el azi „că l-a votat pe Ion Rațiu”

Haideti sa vedem cu ce se ocupa tanarul Victor Ponta in zilele de 20-22 decembrie 1989.

Multi ar zice ca era doar un adolescent ascuns prin dormitorul parintilor, speriat de gloantele care suiera prin centrul Capitalei, nu departe de locul unde a crescut. Numai ca tanarul Ponta juca, la cei 17 ani si trei luni, rolul vietii sale, care avea sa-l duca departe peste 20 de ani. Un rol jucat alaturi de un agent GRU (spionajul militar rusesc – n.r.) cu misiunea de a schimba fata Romaniei si de a-i indeparta de la putere pe Ceausesti. Acest lucru era recunoscut, ca o ultima spovedanie, de catre generalul-maior Stefan Kostyal.

Un comunist fervent, adulator al modelul sovietic si un om pregatit in detaliu de Moscova. Concret, aflat pe patul de spital, generalul Kostyal a povestit in cadrul unui interviu luat de jurnalistul Toma Roman jr. ca in zilele fierbinti ale Revolutiei, a contribuit la arestarea lui Ilie Ceausescu si a lui Nicolae Andruta Ceausescu, ambii frati ai lui Nicolae Ceausescu, unul general de Armata iar celalalt general de Securitate. Totul este descris de autor in cartea „Ceausescu vazut de aproape“, editata in 2008.

In ziua arestarii celor doi Ceausesti, Kostyal povesteste cum dupa ce a plecat de la Scoala de ofiteri din Baneasa de unde il arestase pe Andruta Ceausescu a luat cu masina doi tineri si au mers spre Comandamentul Apararii Antiaeriene a Teritoriului (CAAT). Numai ca unul dintre cei doi tineri revolutionari, luati de un veritabil agent GRU era nimeni altul decat Victor Ponta, cel care avea sa devina 20 de ani mai tarziu liderul PSD si premierul Romaniei.

„L-am arestat tot eu pe Nicolae Andruta Ceausescu, la Baneasa, dupa care m-am dus sa coordonez Comandamentul Apararii Antiaeriene a Teritoriului. Sa va zic ceva interesant. Luasem cu mine-n masina spre CAAT si doi tineri revolutionari. Unul dintre ei era Victor Ponta. Eu fusesem la un moment dat loctiitor al comandamentului CAAT, cunosteam ofiterii de acolo si am crezut ca pot sa ii ajut“. Dezvaluirea a trecut aproape neobservata in 2008, atunci cand a aparut cartea de interviuri cu personaje-cheie ale Revolutiei scrisa de Toma Roman jr. „Ceausescu vazut de aproape“. (Sursa)

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu