Vrei să înveți rapid limba engleză? Lingua TranScript vine cu avantaje pentru tine

luni, februarie 28, 2022 18:41
Posted in category Diverse

Cursuri limba englezaViitorul tău în ceea ce privește cariera depinde de limba engleză? Ai o oportunitate pe care nu dorești să o ratezi, pentru că știi că îți va aduce beneficii atât profesionale, cât și financiare? Atunci limba engleză nu ar trebui să fie un impediment pentru îndeplinirea scopurilor tale.

Cu toții ne dorim o carieră de succes, în care să ne bucurăm de câștiguri financiare, de un alt stil de viață sau de posibilitatea de a ne cumpăra casa sau mașina mult visată. Însă, orice succes vine în spate și cu anumite decizii strategice pe care trebuie să le luăm. Implicit și decizia de a urma o perioadă cursuri limba engleza.

În vremurile actuale, este la îndemâna oricui să deprindă o limbă străină. Tehnologia ne ajută să ne eficientizăm programul zilnic, să apelăm la online atunci când avem nevoie. Însă, pe lângă asta, avem nevoie desigur și de dorința de învățare. Astfel că lipsa timpului nu ar mai trebui să fie o scuză credibilă.

Studiile arată că o persoană care vorbește limba engleză are mult mai multe șanse să avanseze în carieră pe o funcție mai bine plătită. Așadar, dacă ești în căutarea unor cursuri de limbă engleză, accesează linguatranscript.ro și vezi avantajele de care poți avea parte.

Lingua TranScript te ajută să înveți rapid limba engleză

În ultima perioadă angajatorii pun un accent deosebit pe limba engleză, multe dintre interviuri desfășurându-se în această limbă, indiferent de poziția ocupată sau chiar de domeniul de activitate.

Și cel puțin odată în viață avem nevoie să redactăm un e-mail în această limbă sau să fim puși în situația de a vorbi la telefon sau pentru a negocia un contract. Iar dacă nu știi engleza există posibilitatea ca altcineva să fie promovat în locul tău, chiar dacă poate la capitolul experiență nu stă atât de bine. Așadar, este importantă cunoașterea unei limbi străine.

Echipa de la Lingua TranScript oferă cursuri de limbi străine, atât pentru companii, cât și pentru persoane care doresc să învețe individual. Cei interesați pot învăța atât limbajul general, cât și pe cel de specialitate.

Oricine poate opta să învețe online și, de asemenea, să aleagă orarul de desfășurare al cursurilor. Chiar dacă este online, ai contact în timp real cu lectorul, indiferent de locația ta – birou, acasă sau din străinătate. Îți pun la dispoziție toate materialele de care tu ai nevoie astfel încât în 12 săptămâni să cunoști la nivel avansat limba engleză.

Pentru mai multe detalii, cât și pentru beneficiile de care poți avea parte, accesează pagina oficială sau trimite un e-mail la adresa menționată mai jos.

Date de contact:
office@linguatranscript.ro

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu