Vrei să trimiţi un colet din România în Anglia? Alege Zoom Curier

joi, martie 10, 2022 17:19
Posted in category Diverse

Zoom Curier
Poate cel mai mare eveniment din ultimul secol, pentru România, este intrarea în Uniunea Europeană, în 2007. Avem posbilitatea să circulăm liber, să alegem locul unde dorim să muncim şi să trăim. Mulţi dintre concetăţenii noştri au ales să lucreze şi să trăiască în Anglia. Dacă aveţi acolo rude, prieteni, cunoştinţe cărora doriţi să le trimteţi un colet, există o modalitate simplă de a face aceasta: transport colete Romania Anglia.

Firma oferă servicii de curierat persoanelor fizice şi celor juridice, fiind o alegere inspirată şi pentru firmele mici şi mijlocii. Puteţi trimite colete de orice dimensiune, acestea vor ajunge la destinaţie.

Şi dacă tot povestim despre o firmă de curierat, merită amintit faptul că una dintre schimbările majore produse în ultimele decenii este şi aceea a globalizării. Trăim într-o lume globală, în care tehnologia anulează distanţele, făcât din planeta Terra căminul nostru comun, în care oricând putem lua legătura cu orice loc din lume, oricât de departe ar fi.

Ei bine, în această lume globală şi interconectată, serviciile de curierat sunt o binefacere. Cu ajutorul lor putem primi sau expedia tot ce avem nevoie, noi sau alţii, astfel încât, oricât de mare ar fi distanţa dintre noi şi cei dragi, ne putem ajuta unii pe alţii.

Ori de câte ori privesc realitatea din jur, nu mă pot abţine să nu compar vremurile trecute cu cele de astăzi. În urmă cu patru decenii, de exemplu, nu existau firme de curierat în România acelor vremuri, aşa încât singurul serviciu disponibil era Poşta Română.

Elev la liceu fiind, iar apoi student, părinţii îmi trimiteau periodic colete cu diverse produse, în special alimente. Aceste colete ajungeau foarte greu, deşi erau trimise în interiorul ţării. Plus că, fiind singurul serviciu disponibil, nu puteai alege dintre mai multe oferte, adică trebuia să accepţi preţul şi calitatea, uneori îndoielnică, a serviciului de curierat oferit de Poşta Română.

Curieratul are şi o istorie fascinantă. Dacă lăsăm la o parte perioada antică şi Evul Mediu, destul de întunecat din multe privinţe, curieratul a devenit o industrie în secolul al XIX-lea în – unde altundeva – SUA. În preajma răzbiului civil din SUA, serviciul de curierat The Pony Express făcea legătura între coasta de est şi cea de vest a Statelor Unite, asigurând transportul coletelor în „doar” zece zile, folosind caii drept mijloc de tracţiune, ceea ce reprezenta o premieră absolută în acea perioadă.

Tot în Statele Unite, în Seattle, este fondată în 1907, de către doi adolescenţi, una dintre cele mai mari companii de curierat din lume, la această oră, United Parcel Service (UPS). Cei doi tineri şi-au început afacerea livând colete pe jos sau cu bicicleta.

Timpul a trecut, au apărut mijloace de transport moderne, rapide şi sigure, astfel încât în zilele noastre avem avantajul de a primi foarte repede ceea ce comandăm sau ceea ce ne trimit cei dragi.

Aşadar, nu mai este nevoie să căutăm prea mult, dacă avem de trimis un colet din România în Anglia sau din Anglia în România. Prin câteva click-uri pe site-ul zoomcurier.ro, livrarea coletului devine realitate imediată.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu