watchshop.ro, ceasuri de mână pentru tine

duminică, februarie 22, 2015 10:25
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniUn ceas de mână poate fi o achiziție unică sau poate reprezenta cadoul perfect oferit unei persoane dragi. Pentru a vă ajuta în alegerea unui ceas de mână original, care să satisfacă cele mai pretențioase gusturi, am acest pont pentru voi. Puteți alege, de exemplu, un ceas de mana Swatch, dacă urmați legătura anterioară, dintre cele 28 de modele de ceasuri bărbătești și 20 de modele de ceasuri de damă, câte erau prezentate pe site la momentul scrierii acestui material.

De ce am comanda online, folosind watchshop.ro, ceasuri de mână? Iată câteva motive suficiente: produsele sunt noi, au garanție 24 de luni și sunt însoțite de factura fiscală; livrarea produselor se face în aceeași zi în Bucuresti și într-un interval de 24 – 48 de ore în țară; transportul este gratuit dacă valoarea comenzii este mai mare de 150 lei; puteți plăti produsele comandate ramburs, la primirea lor, online cu cardul, OP sau în 2 – 12 rate cu dobândă 0% prin nenumărate tipuri de carduri; în cazul în care te hotărăști să returnezi produsul comandat nu trebuie să aștepți nici măcar o zi ca să primesti banii înapoi.

O altă optiune pentru achiziționarea unui ceas de mână este alegerea unui ceas de mana Guess, dintre zecile de modele de ceasuri bărbătești sau pentru damă. Puteți alege ceasul dorit în funcție de culoarea cadranului, culoarea carcasei, forma carcasei, materialul carcasei, rezistența la apă, mecanism, stil, colecție, display, curea/brătară, funcții etc.

Ceasurile de mână prezentate sunt adevărate bijuterii, ce vă vor încânta ochii și sufletul. watchshop.ro, dacă vreți ceasuri de mână care să atragă priviri pline de admirație.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu