zilesinopti.ro, dacă vrei să fii la curent cu toate evenimentele importante ale timpului tău

luni, februarie 16, 2015 21:08
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniUnde trebuie să ajungem, online vorbind, dacă vrem să fim la curent cu informațiile despre concerte, expoziții, festivaluri, filme, petreceri, spectacole, întreceri sportive, târguri, teatru, baruri și cluburi, cafenele și ceainării, cinematografe, restaurante, shoping și magazine, spații în aer liber etc.? Răspunsul e simplu: zilesinopti.ro. De exemplu, dacă vrem să aflăm informații despre muzeele din Bucuresti, accesăm link-ul anterior. La fiecare dintre muzeele din listă găsim informații utile despre acel muzeu, inclusiv programul de vizitare și locația. Despre muzeul Aviației, de pildă, aflăm că a fost înființat la 2 martie 1990 și este un punct de atracție pentru cei ce vor să cunoască tradițiile glorioase ale aripilor românești deja centenare. Programul de vizitare a acestui muzeu este: marți –vineri de la 9 – 17, iar sâmbăta și duminica între orele 10 – 18.

Iar dacă sunteți interesati de informatii despre teatrele din Bucuresti urmați legătura anterioară. Astfel aflăm, de exemplu, informații despre Teatrul de Revista Constantin Tanase, ce are o activitate neîntreruptă de 81 de ani în acest domeniu, fiind un continuator de drept și de fapt al tradiției revistei românești. “Acest gen de teatru care imbina antr-un mod specific gustul montarilor de fast cu satira sociala si cetateneasca s-a dovedit a fi un gen de spectacol unic in lume, nemaiintalnit pe celelalte scene de divertisment.” Ca să citez din prezentarea de pe site.

Tot de pe site puteți afla, de exemplu, că filmul “Lunetistul American” rulează, în această perioadă, la Cinema City Cotroceni și la Cinema City Sun Plaza. Ca să nu o lungim prea mult, aveți toate informațiile despre tot ce mișcă în domeniile amintite mai sus. Și nu numai. Zilesinopti.ro dacă vrei sa fii la curent cu toate evenimentele importante ale timpului tau.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu