Jefuirea României de către PSD-işti continuă: jaf bolşevic în Delta Dunării

marți, iulie 31, 2018 9:32

PSD = ciuma rosie = mafiaÎn perioada interbelică, România devenise grânarul Europei. Conducătorii de atunci ai destinului naţiunii au transformat o ţară feudală într-un model de succes. Astăzi, din păcate, în anul centenarului, borfaşii coaliţiei PSD-ALDE-UDMR subminează şi sărăcesc până la spoliere ţara al cărei potenţial agricol poate hrăni peste 80.000.000 de locuitori! Trădare a interesului naţional, sabotaj şi rafting sub ochii de peşte mort ai autorităţilor.

Vom desfăşura, ca studiu de caz, ce se întâmplă în fieful tartorelui de Tulcea, Horia Teodorescu, fostul cirac al premierului Ponta, mutat cu toată suflarea lui lovită de halenă în tabăra infracţională a puşcăriaşului Dragnea.

Unul dintre cei mai amri investitori agricoli din Delta Dunării, Traian Rece, patronul Agrodelta Sireasa, este victima unor operaţiuni de tip mafiot, pentru simplul motiv că terenurile deţinute de compania sa se află lângă graniţa cu Ucraina, iar interlopii politici din judeţ au de cheltuit un miliard de euro pentru securizarea frontierei şi nu doresc să înceapă marele proiect, pentru că despăgubirile ar ajunge la un om de afaceri, iar ei doresc preluarea prin forţă a digurilor aflate în portofoliul omului de afaceri, iar apoi să împartă banii între ei.

De aici începe un scenariu întâlnit poate doar în Federaţia Rusă, în Bielorusia sau, în cel mai bun caz, în Sicilia anilor 1970.

Citeste materialul integral

Citeste si articolele:

You can leave a response, or trackback from your own site.

Adauga un comentariu