A şaptea dimensiune pe Facebook (CCCLI)

duminică, septembrie 19, 2021 7:21
Posted in category Mass-media

Citat Thomas Sowell29 august 2019

Când aud de solidaritate socială îmi vine să vomit. Nu pot să fiu solidar cu hoții din PSD, cei care au furat la greu din banii publici, adică și din taxele și impozitele plătite de mine.

Nu pot să fiu solidar cu țiganul care face 10 copii, iar noi, fraierii, trebuie să plătim pentru creșterea și educarea lor. Dacă știi că nu poți crește niște copii, nu-i faci.

Nu pot să fiu de acord cu mărirea pensiilor, făcută de jegul Tăriceanu, dacă asta înseamnă să plătesc mai multe taxe sau țara în care trăiesc să intre în incapacitate de plată, din cauza unor aberații economice.

În timpul guvernării Emil Boc, tot soiul de moșuleți și țoape de vârsta a șaptea ne explicau la televizor cum îi omoară guvernul după ce NU le-a luat din pensie.

Azi, în timpul guvernării criminale USLamiste, când prețurile cresc continuu (benzina premium de la Petrom a ajuns la 6,14 lei litrul), nu vezi picior de pensionar să se plângă (sau cenzura tembeliziunilor mogulilor le interzice apariția critică pe sticlă?).

Pensionarilor USLamiști din Republica Infracțională România le recomand un film mare (decât să fie cobaii Antenei 3), premiat cu Oscar, Braveheart (Inimă neînfricată). Într-o secvență din acest film, eroul principal le spune soldatilor săi: “Atunci când veți fi pe un pat, având puține clipe de trăit, veți dori să dați toți anii din viața voastră pentru a fi aici și acum”.

Pensionari USLamiști, nu îngropați România! Atunci când veți fi pe un pat, având puține clipe de trăit, veți dori să dați toți anii din viața voastră pentru a lăsa nepotilor și stră-strănepoților voștri o țară liberă, prosperă, civilizată.

Pensionari USLamisti, nu condamnați, prin votul vostru, România la izolare și rusificare. Nu uitați că strămoșii voștri au murit NU pentru pensii mai mari, ci pentru pământul și limba noastră cea română. Folosiți-vă puțina minte care v-a rămas nu pentru a îngroșa turma lui Dan “Felix” Voiculescu, ci pentru înălțarea, și prin jertfă, a acestei țări.

Vedeti si aici.

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu