Pensionarul USLamist gândește?

duminică, martie 2, 2014 16:11
Posted in category Mass-media

Votant PSD-istCând aud de solidaritate socială îmi vine să vomit. Nu pot să fiu solidar cu hoții din PSD, cei care au furat la greu din banii publici, adică și din taxele și impozitele plătite de mine.

Nu pot să fiu solidar cu țiganul care face 10 copii, iar noi, fraierii, trebuie să plătim pentru creșterea și educarea lor. Dacă știi că nu poți crește niște copii, nu-i faci.

Nu pot să fiu de acord cu mărirea pensiilor, făcută de jegul Tăriceanu, dacă asta înseamnă să plătesc mai multe taxe sau țara în care trăiesc să intre în incapacitate de plată, din cauza unor aberații economice.

În timpul guvernării Emil Boc, tot soiul de moșuleți și țoape de vârsta a șaptea ne explicau la televizor cum îi omoară guvernul după ce NU le-a luat din pensie.

Azi, în timpul guvernării criminale USLamiste, când prețurile cresc continuu (benzina premium de la Petrom a ajuns la 6,14 lei litrul), nu vezi picior de pensionar să se plângă (sau cenzura tembeliziunilor mogulilor le interzice apariția critică pe sticlă?).

Pensionarilor USLamiști din Republica Infracțională România le recomand un film mare (decât să fie cobaii Antenei 3), premiat cu Oscar, Braveheart (Inimă neînfricată). Într-o secvență din acest film, eroul principal le spune soldatilor săi: “Atunci când veți fi pe un pat, având puține clipe de trăit, veți dori să dați toți anii din viața voastră pentru a fi aici și acum”.

Pensionari USLamiști, nu îngropați România! Atunci când veți fi pe un pat, având puține clipe de trăit, veți dori să dați toți anii din viața voastră pentru a lăsa nepotilor și stră-strănepoților voștri o țară liberă, prosperă, civilizată.

Pensionari USLamisti, nu condamnați, prin votul vostru, România la izolare și rusificare. Nu uitați că strămoșii voștri au murit NU pentru pensii mai mari, ci pentru pământul și limba noastră cea română. Folosiți-vă puțina minte care v-a rămas nu pentru a îngroșa turma lui Dan “Felix” Voiculescu, ci pentru înălțarea, și prin jertfă, a acestei țări.

Iată și un material legat de pensionarul român.

Munca l-a făcut (la buzunar) pe om

Astăzi încerc un efort de imaginație. Îmi închipui că sunt un pensionar oarecare, om simplu, cum se spune, cu o pensie și ea simplă: 1500 de lei, cât ar fi una medie în România actuală, pentru oamenii simpli. Tocmai a ajuns criza în țărișoară, adusă – știe toată lumea – de Băsescu. Pe lângă pensie, eu am și o telecomandă setată pe posturile TV dedicate oamenilor simpli, din popor. Sunt un televizoman convins, de pe vremea celor două ore ale Epocii de Aur; când nu-mi scăpa niciun spectacol omagial ori vreo reluare a filmelor cu șeful de promoție cerându-se singur la țară, sau Primul Secretar de Județ petrecând campania agricolă pe tractor. Revoluția am făcut-o tot în fața ecranului, tremurând pentru soarta domnului Iliescu, atacat din toate părțile de legionari, țărăniști și liberali, drogați și înarmați de agenții străini chitiți să ne ia Transilvania. Mă rog, totul s-a încheiat cu noroc bun, România e întreagă, iar domnul Iliescu a îngropat deja pensionarele admiratoare ale vremii cam în procentul cu care câștiga primele alegeri libere.

Acum, când a venit criza capitalistă, sunt informat din televizor că tiranul mi-a tăiat 25% din pensie; mi se arată și o victimă din rândurile celor ca mine, un biet bătrân căruia i s-a redus pensioara de la vreo 31000 de lei la 2000. Nedreptățitul spune că nu va ridica niciodată suma aia de mizerie și că se va lua de piept cu teroarea bocbăsistă la CEDO. Mă gândesc că o avea omul problemele lui; e greu ca, dintr-o dată, să nu-ți mai poți lua măcar un Logan simplu din suma lunară binemeritată după o viață de luptă și muncă. În ce privește pensia mea, ea vine la fel ca înainte, dar, dacă zice la televizor că s-a micșorat cu un sfert, așa trebuie să fie. Situația e intolerabilă, la apelul televiziunilor ies în stradă, că 50 de lei pe zi în plus nu strică, se mai compensează din pierdere. Pe scurt, vin alegerile și, ca toată lumea din jur, votez pentru schimbare. Dictatura cade din Parlament și Guvern, rămânând doar un ciot, cum zice Wikipedia, la Cotroceni. Salariile bugetare și pensiile se refac, noul Guvern având ca prioritate restabilirea echității sociale. Pensia mea se mărește și ea, generos, cu 30 de lei bineveniți acum, când numai căldura costă vreo 500, din cauza presiunii făcute de Băsescu asupra RADET-ului. Posturile mele preferate nu mai vorbesc despre pensionari, dar eu am feisbuc și citesc zilnic presa. De acolo aflu că pensia cea mai mare din România e de aproape 30000 de lei net și nu e în posesia vreunui câștigător al premiului Nobel, ci a unui fost șef de penitenciar. Asta pentru că i-a făcut cineva salariul înainte de retragere în așa fel încât să-i iasă și lui de o cifră care să dea aproape de 5 ori cu tifla salariului dictatorului.

Cum vă spuneam, eu am ales schimbarea; a mea (30 de lei) intrând de 1000 de ori în totalul magnificului coleg de bancă în parc. Unde trebuie să mai adun încă 19 oameni simpli ca mine pentru ca, decartând toți tot ce scrie pe cupoanele noastre, să ne iasă suma despre care mi-au spus mie televiziunile că nu ea e nesimțită, ci acela care vrea să taie cu legea din ea. E momentul când eu nu mai sunt un pensionar simplu, cu o pensie simplă, iar antena mi se trezește la realitate, nemaiavând chef de eforturi imaginative. Păi dacă asta s-a ales din ce-am ales eu, mai bine mă fac orice altceva: băsist, bocudrist, bokassist, gaullist, sandinist, calvinist, depeșist; lângă oricine mi-ar garanta că, odată venit la Putere, va amputa pensiile nesimțite ale nesimțiților. În așa fel încât să nu mai pară că ei au construit din greu România în uniforma Statului, în timp ce eu în salopetă, halat, combinezon sau ițari chinezești am tras chiulul dând la șaibă ca boul în urna de vot. Și mi-aș mai lărgi puțin grila TV, să văd și eu de ce evoluția omului din maimuță s-a oprit, iar procesul nu e deloc cum ne-au învățat profesorii, doctorii și cercetătorii plătiți cu ajutoare sociale, ireversibil.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

7 Responses to “Pensionarul USLamist gândește?”

 1. Victor Ponta, un boschetar al politicii românești says:

  iulie 16th, 2014 at 14:13

  […] Pensionarul USLamist gândește? […]

 2. Votantul USL, ciobanul sau țiganul care ucide România europeană | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 27th, 2014 at 17:54

  […] Pensionarul USLamist gândește? […]

 3. Oda pensionarului iliescian | A șaptea dimensiune says:

  iulie 1st, 2015 at 19:08

  […] Pensionarul USLamist gândește? […]

 4. România PSD-istă, o țară de care trebuie să fugi | A șaptea dimensiune says:

  iulie 3rd, 2015 at 18:06

  […] Pensionarul USLamist gândește? […]

 5. Frankfurter Allgemeine Zeitung: Victor Ponta, asasinul lui Cristian Panait | A șaptea dimensiune says:

  iulie 6th, 2015 at 13:56

  […] Pensionarul USLamist gândește? […]

 6. USL: 77% din optiunile de vot in decembrie 2015 | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 21st, 2015 at 18:53

  […] Pensionarul USLamist gândește? […]

 7. 6 milioane de euro acordate nejustificat pentru ajutoare sociale | A șaptea dimensiune says:

  martie 22nd, 2016 at 21:10

  […] Pensionarul USLamist gândește? […]

Adauga un comentariu