A şaptea dimensiune pe Facebook (CCCLII)

marți, septembrie 21, 2021 6:38

BOR + PSD = MAFIA30 august 2019

Ei, dar pe cine vedem în fundal? Pe Guzganul Rozaliu, Viorel Hrebenciuc, mafiotul PSD-ist cu mâinile în buzunare (aşa o fi la cretinii ortodocşi). Ştiţi ce avere are Hrebenciuc, din bani furaţi, o parte din ea trecută pe numele rudelor? 1.000.000.000 (un miliard) de euro. Acolo, în acei bani, a fost salvarea românilor morţi în spitale cu viermi şi pe drumuri de rahat.

Cocalarul Daniel nu are nicio jenă se dea mâna cu ucigaşul procurorului Cristian Panait! Ce dacă Viorel Ponta minte, este cretin-ortodox adevărat, ce PeSeDeul meu! Ce dacă a furat, el şi familia lui, prin afaceri cu statul, bani de drumuri şi spitale, prea-cocalarul Daniel, şeful BOR, nici în sfânta treime nu-l doare. Ce dacă Ponta a plagiat, adica a furat munca unor oameni, de pe urma căreia a câştigat nişte bani, BOR apreciază hoţii şi tâlharii, dar mai ales pe cei care ţin poporul în întuneric, o condiţie esenţială pentru bunăstarea popilor.

Doar un stat hoţ şi ticălos finanţează BOR, o biserică la fel de hoaţă şi ticăloasă, care urmăreşte doar îmbogăţirea membrilor săi, ca să nu mai spun că este cea mai coruptă cloacă din România (pentru a obţine o parohie, viitorul popă trebuie să sară cu şpaga). Ce a spus Hristos oricum nu contează pentru BOR-ul lacom şi mafiot.

29 august 2019

Traian Băsescu: “Dana Gârbovan, o soluţie a echilibrului în justiţie.” Marş, jigodie!

Traian Băsescu e tot mai prost, tot mai canalie, tot mai limbric roşu, tot mai pro-mafia!

Aştept ziua în care acest rahat de după 2014 va spune şi ceva de genul: “Dan Voiculescu a fost condamnat pe nedrept de justiţie. Kovesi la puşcărie!”

Tot nu realizez cum a avut PMP peste 5% la alegeri!

Ca să vezi ce procent mare de idioţi sunt în România, trebuie să te uiţi nu numai la procentele PSD = ciuma roşie = mafia, ci şi la procentele PMP-ului şi Pro Mafia, pardon, Pro România.

Şi ce-l iubeşte Mafia TV pe Băsescu! Îi vezi în fiecare seara voma pe sticlă, o vomă urât mirositoare, ca după o beţie cruntă cu mafioţii din PSD, precedată de un sex, normal şi oral, prestat de japiţa infractoare Elena Udrea (oare cu ce-l are la mână pe Băsescu?).

Acest Traian Băsescu este dovada vie a faptului că, în viaţă, dacă nu te opreşti la timp ajungi să miroşi urât, chiar mai urât decât cei pe care i-ai văzut ticăloşi şi canalii (şi aşa erau) în perioada ta de glorie.

Vine o vreme când trebuie să te duci acasă. Să-i laşi pe alţii să-şi aleagă drumul. Băsescu, jigodie ordinară, lasă-ne! Du-te şi te culcă!

Dana Garbovan

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu