A şaptea dimensiune pe Facebook (CCCLVIII)

sâmbătă, octombrie 2, 2021 14:00
Posted in category Iliescu KGB

Mineriada
12 septembrie 2019

Minerii erau înarmați cu lămpașe, bîte și topoare.

Ridicau lămpaşul pentru a vedea dacă în privirile tale se citește dragostea deplină faţă de Ion Iliescu.

Dacă se citea o dragoste doar parțială, te pomeneai cu o bîtă pe spinare.

Dacă nu se citea nimic, te pomeneai cu un topor în cap.

Au trecut de atunci 29 de ani.

Pentru mult mai puţin făcut concetățenilor lor, şefi de stat din Africa sau chiar şefi de trib din junglă au făcut ani grei de închisoare.

Ion Iliescu n-a făcut o zi de puşcărie.

Vedeti si aici.

12 septembrie 2019

Mircea Badea, pentru noi, este doar un maimuţoi

Badea ăsta într-o ţară normală ar distra cimpanzeii la circ. În România sunt unii care se udă în pantaloni la vederea circarului. Am remarcat pe YouTube că tot rahatul debitat de acesta în emisiunile sale deplorabile este postat imediat pe canalul respectiv.

V-aţi întrebat vreodată cum a ajuns la televiziune ‘marele’ Mircea Badea. Cel care tună şi fulgeră împotriva baieţilor deştepţi, cei care nu transpiră suficient la fiecare 10 euro. A dat probe Badea, a ieşit în evidenţă, a fost remarcat de producătorii TV? Nimic din toate acestea, dragii mei.

Circarul Badea a ajuns la tembeliziune datorită mămicii dumnealui, ce a dat, probabil, o şpagă cui trebuie. Iată ce povesteşte Tatulici în Libertatea:”… cum a ajuns Mircea Badea să facă televiziune. „A venit mama lui, cu care eram prieten, era ceva secretar literar la Teatrul Mic, și mi-a zis: Mihai, băiatu’ meu a terminat facultatea și nu are serviciu. I-am zis, adu-l, bre, încoace”, a spus Tatulici.”

Aşa s-a născut cel care tună şi fulgeră împotriva celor care îşi permit, nesimţiţii, să facă ce-a făcut şi Mircea Badea. Ruşine, Traian Băsescu.

Vedeti si aici.

Pupincuristii mafiotilor: Gadea si Badea

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu