A şaptea dimensiune pe Facebook (CCCLVI)

duminică, septembrie 26, 2021 14:21

PSD = ciuma rosie = mafia4 septembrie 2019

De cand ai inceput scoala parintii ti-au spus invata ca sa ajungi cineva, fara scoala nu o sa faci nimic in viata. Asa ca am invatat fiecare cat a putut si cat l-a dus capul, daca a vrut.

Desi faptul ca o scoala buna nu garanteaza automat un salariu bun, de cele mai multe ori ajuta. Faptul ca ai invatat cand a trebuit si ai continuat sa inveti la locul de munca ti-a adus cresteri de salariu.

Pana acum asta era un lucru bun. Ei bine PSD-ul vrea ca dupa ce castiga alegerile sa promoveze impozitarea progresiva. Mai exact, cu cat castigi mai bine, platesti mai mult.

Practic, esti taxat pentru ca ai invatat in scoala, ca ai fost la training-uri si te-ai specializat pentru a fi mai bun la locul de munca.

Vedeti si aici.

3 septembrie 2019

Vă ofer un mic citat din legea cultelor.

Art. 9. – (1) În România nu există religie de stat; statul este neutru faţă de orice credinţă religioasă sau ideologie atee.
(2) Cultele sunt egale în faţa legii şi a autorităţilor publice. Statul, prin autorităţile sale, nu va promova şi nu va favoriza acordarea de privilegii sau crearea de discriminări faţă de vreun cult.

O favorizare de 500 milioane de euro cum sună? Catedrala Zvântuirii Fraierilor.

Vedeti si aici.

Liviu Dragnea, BOR

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu