A şaptea dimensiune pe Facebook (CCCLXXXIV)

duminică, octombrie 31, 2021 6:23

Bucuresti, Ferentari
8 decembrie 2019

De fapt, aşa arată Ferentari-ul, locul de unde PSD îşi racolează elitele: un Vanghelie, un Adrian Năstase, un Ion Iliescu.

Dinulescu Gabriel Victor: “Cum te simți cetățene, când o boarfă agramată ca Viorica Dăncilă ți-a fost prim-ministru sau când o ștoarfă precum Gabriela Firea ți-a fost primar al Capitalei?! Când un criminal nenorocit, Ion Iliescu, fiu de cățea și de trădător de țară, trăiește bine-mersi pe banii tăi, într-o casă selectă, dintr-un cartier select, cartierul Primăverii, băăă cetățene, trezește-te, că ți-au fugit copiii din casă, din țară, pentru că tu ești un gunoi și-ți meriți soarta!

Cetățene, ai avut dreptul la vot, ai avut puterea și ai puterea să spui “Nu corupției!”, dar ai preferat să-ți gonești copiii și nepoții, cu indiferența unor 3 mici și 2 kg de făină. Ştii ceva, îți meriți soarta, și să dea Dumnezeu să muncești până la 75 de ani, să-ți ții călăii în cârcă!”

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu