A şaptea dimensiune pe Facebook (CCCLXXIX)

miercuri, octombrie 27, 2021 12:57

Crimele PSD, 10 august 201830 noiembrie 2019

Dan Ionescu (2018): „Oricum o dai, ăștia de la PSD nu sunt întregi la cap. Cred ca singura explicație pentru ce au fost in stare sa facă e ca sunt niște provinciali care au văzut niște filme despre conspirațiile politice și li se pare ca sunt in stare sa joace in House of Cards sau mai știe ce prostie de fantezie hollywoodiană.

Sa crezi ca poți provoca o răzmerița in piața, sa o prezinți ca fiind război civil, o acțiune a statului paralel care vrea sa răstoarne guvernul in condițiile in care trăiești in era informațiilor totale înseamnă ca ești prost. Sa crezi ca peste 100.000 de oameni nu vor filma și nu vor vorbi despre manipularea și agresiunea jandarmeriei înseamnă ca trăiești pe alta lume. In Bucuresti, unde doarme lumea cu telefonul sub perna, unde drama zilnică e sa ai rețea slaba.

Sigur, slugile din instituțiile statului i-au servit urgent și le-or fi spus ca ideea e grozava. Nu e mare lucru sa bati sute de oameni, sa gazezi femei și copii, sa tragi cu tunul cu apa in oameni nevinovați, sa intri cu caii jandarmeriei printre mame cu copii. E ușor sa faci așa ceva, mai ales când ești prost și sluga. Dar e imposibil sa le închizi gura și sa manipulezi 100.000 de oameni care sunt conectați permanent la net.

PSD, ești prost, ești ticalos, ești nevolnic. Trăiești din prostia unor oameni care așteaptă pomana și a unor slugi pe care le lași sa fure ca sa te servească. PSD, ești o mizerie. Ești o rusine.”

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu